Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 липня 2015, 22:59 ДТП
Дніпропетровець ледь не лінчував водія, котрий збив його матусю
Дніпропетровець ледь не лінчував водія, котрий збив його матусю

Справжня драма розігралася на дорозі в Дніпропетровську. Водій Мерседеса насмерть збив жінку, а коли син загиблої дізнався про страшну звістку, вирішив помститися за смерть найріднішої людини. Він мало не лінчував шофера.

Проспект Кірова у Дніпропетровську. 11 година ранку. 60-річна Ірина вирішила перейти дорогу, але в забороненому місці. Дистанцію на три смуги майже подолала і тут... страшний удар. Її збиває Мерседес, бідолашну відкинуло метрів на двадцять. Загинула жінка миттєво.

Поліна Іванівна, свідок:

- Туфель лежал её здесь, а сама она там. И это означает? Что протянул.

Страшну аварію бачили численні свідки. Вони твердять - правила порушив і водій. Їхав дуже швидко. Дізнавшись про смерть матері, за кілька хвилин на місці трагедії вже був її син. Коли побачив закривавлену мертву неньку, накинувся на водія з кулаками. Пригнічений горем син мало не лінчував власника іномарки. Завадили правоохоронці.

Артур Терещенко, кореспондент:

- Нині поряд із місцем смертельної ДТП свічки та квіти. Кожному, хто прямує цією дорогою, вони сповіщають про недавнє лихо. Але люди попри заборону перетинання в цьому місці ледь не щохвилини йдуть і наражають себе на небезпеку.

- Знаем что нельзя переходить, но переходим.

"Зебра" на місці, де загинула Ірина, була. Але два роки тому. Після ремонту дороги вона зникла.

- Раньше был переход здесь, его убрали.

Тож місцеві мешканці за звичкою йдуть магістраллю, адже найближчий перехід - за 70 метрів.