Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 червня 2015, 20:50 ДТП
У Гуляй Полі п'яний водій збив дитину і втік
У Гуляй Полі п'яний водій збив дитину і втік

Жахлива смерть дитини під колесами автомобіля - на Запоріжжі. Жертвою стала 5-річна дівчинка. Ганнуся загинула одразу, а водій утік і покинув її просто на дорозі.

Страшна трагедія сталася в селищі Гуляй Поле. Мати 5-річної Ганнусі поралася на городі. Тож за донечкою, яка була на вулиці з іншими малюками, доглядали сусіди. Щоправда, здалеку. Коли дівчинка раптово побігла до дороги, дорослі просто не встигли зреагувати. Батьки ж вибігли на крики людей.

- Він з обочини її збив на асфальт. Получилось так, що він її зкинув із машини. Вискочила мать со двора… Я пульс попробував, а ребенок уже умер.

Роман - хресний батько дівчинки. Ледь стримуючи сльози, пригадує, як дізнався про смерть улюблениці.

Роман, хрещений загиблої дівчинки:

- Сусід мені подзвонив, спитав: ти на вулиці знаходишся? Ні, - кажу, - в ларьку. Там шо-то на девятке, шо-то случилося - там крики, удар був. Поїхав туди, побачив: мати, багато людей вже зібралося. Дитинка лежить вже… всьо вона вже… без признаків жизні була.

Людмила, свідок:

- Сусід стояв на вулиці і бачив, як він її збив і не остановився, їхав. І він у нього кинув камінь у лобове стікло. Розбив лобове стікло, і машина поїхала туда по вулиці.

Вже за кілька годин правоохоронці знайшли Жигулі. Автомобіль стояв за 10 кілометрів від місця кривавої аварії. Був там і водій.

Максим Вертепний, співробітник УДАІ в Запорізькій області:

- Рядом с ним находился владелец данного транспортного средства, им же был водитель, который находился в состоянии алкогольного опьянения.

Як тільки численні свідки моторошного наїзду на Ганнусю довідалися, що водія затримали, ладні були вчинити над ним самосуд.

- Таких надо убивать. Отдавать родителям, шоб вони розривали таких сволочей.

Роман, хрещений загиблої дівчинки:

- Бабушка казала: пустіть мене до нього на 5 мінут - мені хвате з ним розібраться.

За смерть маленької дівчинки водій-п'яниця може дістати 5 років в'язниці. Та родичі дитинки не вірять навіть у таке покарання.

- Хто його зна - чим закінчиться, як повернеться. Гроші будуть - одкупиться.

Тим часом мешканці Гуляй Поля кажуть - на вулиці 9-го січня страшна аварія стається не вперше. Адже водії не зменшують швидкості, коли їдуть приватним сектором. Аня - перша дитяча жертва.