Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 травня 2015, 21:34 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Некерована вантажівка - на Запоріжжі, шалені кульбіти маршрутки - на Дніпропетровщині, та лобове зіткнення легковиків - у Києві. Недотримання правил і негода призвели до низки аварій на українських автошляхах.

48-річний водій маршрутки загинув, ще семеро пасажирів буса із травмами різного ступеню тяжкості в лікарні. Такі наслідки моторошної ДТП у Кривому Розі.

Володимир Кисличенко, керівник відділу ДАІ м. Кривого Рогу:

- Водій даного мікроавтобусу отримав травми, несумісні із життям - помер на місці дорожньо-транспортної пригоди в кареті швидкої допомоги. І за попередніми даними, травмовані семеро пасажирів.

Мерседес на слизькій від дощу дорозі злетів у кювет і за інерцією врізався у кілька дерев. Свідки твердять: дорогою шофер мікроавтобуса час від часу порушував правила.

Катерина Іванівна, свідок:

- Пассажиры сказали - он очень быстро ехал и разговаривал по телефону. Маршрутка ехала с Освобождения, ударилась на противоположной стороне в тополь. Сильнейший удар был, сильнейший. Кидает его на другой тополь.

***
Справжні кадри фільму жахів на трасі Харків - Сімферополь поблизу Мелітополя. Там зіткнулися дві вантажівки. Зерновоз виїхав на зустрічну і влетів у фуру, що перевозила солодку воду. Прочесав її по борту, та так, що відірвав кілька дощок від причепа. Одна з них залетіла до кабіни - цей удар для водія зерновоза виявився смертельним. Некерована вантажівка зупинилися, аж коли потрапила до кювету. Шофер іншої фури відбувся незначними травмами. За попередніми даними, водій зерновоза заснув за кермом.

***
Порушив правила - спровокував ДТП. Аварія сталася в Києві на Червонозоряному проспекті. БМВ з прибалтійською реєстрацією вирішив не зупинятися на червоне світло і не пропускати пішоходів, а рвонути вперед. Однак не впорався з кермуванням, виїхав на зустрічну і врізався у Таврію. За кермом вітчизняного авто був пенсіонер, його із різними травмами і переламами ушпиталили.