Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 травня 2015, 11:27 ДТП
Страшна аварія під Одесою
Страшна аварія під Одесою

Смертельна аварія на Одещині. Зіткнулися легковик, вантажівка та повна людей маршрутка. Один з водіїв загинув. Восьмеро людей потрапили до лікарні. Серед них - молода вагітна жінка. На щастя, кажуть лікарі, тяжких поранень немає.

Трагедія сталася на дорозі Одеса - Кучургани усього за 30 кілометрів від обласного центру. Ігор - водій рейсового автобусу. Розповідає: перед ним йшла Тойота Корола, яка несподівано вивернула на зустрічну смугу просто у лоб  вантажівці. Шофер фури намагався уникнути зіткнення, але марно.

Ігор, водій маршрутки:

- Резкий, без этих, вираж - и встречная фура. Фура ушла на обочину, он его там ударил. И уже фуру, конечно, перевернуло.

Перекинуту вантажівку понесло юзом по дорозі у бік автобуса. Те, що пасажири маршрутки залишилися живі, кажуть інспектори, заслуга  водія.

Сергій Чукан, інспектор УДАІ в Одеській області:

- Увидел, как движется ему навстречу уже опрокинувшийся грузовой автомобиль, принял все меры, ушел вправо. Во избежание столкновения.

Зіткнення не уникнув, проте від лобового удару ухилився. І навіть коли маршрутка злетіла з дороги, зміг спрямувати її між двох дерев у поле. А от кермувальник Тойоти загинув на місці. Його тіло довго не могли витягнути з-під уламків авто.

Водії ж маршрутки та вантажівки отримали перелами. Травмувалися шестеро пасажирів автобуса. Серед них - молода вагітна жінка.

Микола Сорокін, лікар Біляївської центральної районної лікарні:

- Ушибы, переломы, ссадины, резаные раны - как стекло сыпалось. Беременная женщина госпитализирована. В любом случае она оставлена в отделении. Состоянию вроде ничто не угрожает. Но оставлена под наблюдением дежурного доктора.

На щастя, важких травм у постраждалих немає. Більшість отримали першу допомогу, але у лікарні залишитися відмовились.