Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 травня 2015, 22:10 ДТП
Огляд кривавих ДТП
Огляд кривавих ДТП

На Запоріжжі внаслідок зіткнення вантажівок згорів водій. Одна людина загинула, троє травмувалися після лобової аварії на Дніпропетровщині. А в Києві Хонда збила розвізника піци.

Масштабна ДТП на Запоріжжі. Дві вантажівки лобом у лоба зіштовхнулися на трасі Харків-Сімферополь неподалік Василівки. Одразу після цього обидві спалахнули. Один з водіїв згорів у кабіні. За словами шофера, якому пощастило вижити у цій аварії, колега за кермом МАЗа рухався зустрічною, почав об'їжджати легковик - й виїхав на його смугу. За словами рятувальників, ваговози спалахнули мов сірники, бо один з них перевозив дерев'яні піддони. До того ж МАЗ, що виїхав на зустрічну, вдарив іншу вантажівку у бензобак.

Водій вантажівки:

- Приготовілся, що зараз буде якесь столкновеніе, і він мне на моєму рядові достав. Він пішов на отбойники, і єго кінуло.

***
Одна людина загинула, ще троє із травмами різного ступеню тяжкості в лікарні. Такі наслідки лобового зіткнення Рено та Порше на Дніпропетровщині. Моторошна аварія, в якій французький легковик вилетів на зустрічну, сталася у Новомосковському районі. У Державтоінспекції впевнені: життя пасажирам та 43-річній власниці Каєна врятували подушки безпеки.

Валерій Касьяненко, інспектор відділу УДАІ в Дніпропетровській області:

- Внаслідок кривавої ДТП водій Рено-Кенго загинув миттєво. Водія автомобіля Порш та двох пасажирів престижної іномарки госпіталізовано. Усі обставини лобового зіткнення з'ясовують слідчі.

***
Одна людина загинула, двоє в лікарні внаслідок жахливої ДТП на Рівненщині. Автопригода трапилась близько четвертої години ранку в Березнівському районі. З невідомих поки причин Мерседес з'їхав з дороги та врізався в дерево. Від удару автомобіль залишився без даху. Один з пасажирів, 22-річний Михайло, загинув на місці аварії. Його тіло затисло в понівеченій автівці, тож діставали його рятувальники за допомогою спецінструмента.

Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:

- І водія, і пасажира було госпіталізовано до Березнівської центральної районної лікарні. Також внаслідок ДТП тілесні ушкодження, які виявилися несумісними із життям, отримав ще один пасажир 1993 року народження, який в результаті отриманих травм загинув на місці пригоди.

***
Не доїхав до замовника. У Києві на проспекті Перемоги легковик збив розвізника піци на мотоциклі. Свідки кажуть: хлопець йшов пішки і вів двоколісного в руках через пішохідний перехід. Але для водія Хонди людина на зебрі стала справжньою несподіванкою, тож уникнути аварії не вдалося. Внаслідок зіткнення 24-річний мотоцикліст у важкому стані потрапив до лікарні. 

***
П'яний водій знехтував дорожніми знаками і вирішив їхати по зустрічній смузі. Таке нахабство призвело до ДТП в столиці. Автопригода сталася на з'єднанні проспекту Палладіна та вулиці Генерала Наумова. З незрозумілих поки причин при виїзді з другорядної дороги на головну 54-річний водій Пежо повернув кермо проти руху транспорту - і за мить лобом у лоба зіштовхнувся з Рено.

Мати водійки Рено:

- Тут никогда никто не поворачивает, тут нет поворота. На какой скорости, можно только догадываться. И водитель пьяный абсолютно - это и без трубочки видно всем.

Водійку Сандеро доправили до лікарні, а от призвідникові ДТП медики надали допомогу на місці.