Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 травня 2015, 21:44 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Багатими на автопригоди за участю двоколісних стали вихідні. Водій моторолера загинув на Київщині, а в самій столиці та у Дніпропетровську померли двоє байкерів.

79-річний водій моторолера загинув під колесами мікроавтобуса неподалік міста Ірпеня на Київщині. Бус Фольксваген виїзджав з другорядної дороги і мав пропустити моторолер, та чомусь не зробив цього. Вдаривши двоколісного, машина протягла його ще з 20 метрів. Літній водій моторолера загинув на місці.

***
Схожа аварія сталася у центрі Києва на вулиці Великій Васильківській. Виїжджаючи з другорядної дороги, Лексус на швидкості вискочив на головну дорогу. За позашляховиком їхав мотоцикл Хонда. Побачивши попереду машину, водій двоколісного намагався загальмувати, та все ж влетів в лівий бік Лексуса. 

Яків, свідок:

- Перпендикулярно движению дороги выезжает белый Лексус, просто пересекает улицу, проезжает по диагонали, мотоциклист в третьем ряду ехал, он въезжает в крыло машине, влетает, мотоцикл перекинуло, он делает сальто и головой приземляется.

Байкер загинув на місці. За кермом Лексуса була жінка, разом з нею в салоні - 12-річний син. Вони не постраждали.

***
Мотоцикліст загинув і у Дніпропетровську. Однак тут причиною трагедії стала його власна необачність. За словами свідків, водій двоколісного під час виконання обгону вилетів на зустрічну й зіткнувся із вантажним МАНом. Після кульбіта у повітрі байкера відкинуло на інший бік дороги, де тієї миті проїжджав мікроавтобус Мерседес. Вдарившись головою у бокову частину буса, чоловік впав на землю й за кілька хвилин після аварії помер.

***
Газель на швидкості наздогнала Деу у столиці. Удар був такої сили, що корейське авто розвернуло на 180 градусів. Від машини геть нічого не залишилось. Її водій отримав травму голови. А ось кермувальнику Газелі пощастило менше. Він вдарився головою об лобове скло. Його непритомного з машини витягли очевидці пригоди. Втім, свідки розділилися у версіях - одні кажуть, що водієві Газелі стало погано за кермом, інші - що шофер Деу з незрозумілих причин різко загальмував.

Олена, свідок:

- При столкновении я первым делом посмотрела на сигнал светофора. Нексия по непонятным причинам остановилась. Либо тормозила, либо остановилась. А Газель, она, видно, не ожидала.

***
Аварія за участю двох вантажівок сталася у Дніпропетровську. На перехресті водій КАМАЗу, втративши контроль над машиною, спочатку зачепив іншу вантажівку. Продовживши некерований рух, багатотонка затягнула під себе Жигулі, розтрощила світлофор і ледь не протаранила торговельний кіоск. Лише дивом у цій страшній ДТП ніхто не загинув. Шофер легковика за мить до того, як ВАЗ перетворився на купу брухту, встиг вистрибнути через пасажирське вікно. "Народженого у сорочці" молодика із забиттями кінцівок та водія КАМАЗу, у якого зафіксували травми середнього ступеню важкості, ушпиталили.