Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 травня 2015, 21:13 ДТП
Огляд ДТП у столиці
Огляд ДТП у столиці

Не минулося без ДТП у столиці. Хонда розтрощила квіткову ятку, нетверезий водій ВАЗівки протаранив електроопору та перекинувся. А ще - просто у центрі Києва порушник на Порше влетів у ЗАЗа.

Хонда влетіла у квітковий кіоск на вулиці Автозаводській. Зі слів свідків, водій легковика не втримав керма і на швидкості злетів з дороги. Іномарка проїхала з десяток метрів газоном та протаранила ятку. Від удару уламки скла та шматки віконних рам полетіли всередину МАФа. Продавчиня лише дивом не постраждала, адже у мить зіткнення сиділа в іншому кутку. А от двох пасажирів Хонди з травмами ніг та забиттями доправили до лікарні.

***
Протаранив та утік. У середмісті Києва - на Бесарабці - Порше Панамера зачепив ЗАЗа. Внаслідок зіткнення вітчизняний легковик проїхав ще десять метрів. Водій дорогої іномарки на ДАІвців чекати не став і просто поїхав собі з місця ДТП. А от постраждалий шофер іншого авта з травмами потрапив до лікарні. Тим часом порушника шукають правоохоронці.

***
Ще одна аварія сталася на вулиці Зверінецькій. Там п'яний кермувальник поклав на дах власні Жигулі. Попередньо відомо: водій "шістки" на швидкості намагався проїхати поворот, але не вийшло. ВАЗ чіпляє паркана, потім вилітає на тротуар з протилежного боку, таранить загорожу і врізається в електроопору. Від удару машина перекидається. Водія та пасажира з тяжкими травмами шпиталювали.