Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 травня 2015, 22:14 ДТП
Дві аварії в столиці
Дві аварії в столиці

На Бориспільській трасі газель влетіла у вантажівку, а на Подолі в Києві не розминулися маршрутка та легковик. Про причини та наслідки цих ДТП - в наступному сюжеті.

Газеллю у вантажівку. Аварія сталася на Бориспільській трасі поблизу Києва. Водій фури розповідає - зупинився біля узбіччя, аби перевірити свій автомобіль.

Андрій Медведєв, водій вантажівки:

- Я почув посторонний звук, появився десь вид автомобіля, коли я їхав, я рішив зупиниться, піти оглянути автомобіль, я прийняв вправо, застосував всі засоби безпеки. Вийшов з автомобіля, оглянув автомобіль.

Коли  шофер вже сів до салону й збирався їхати, то відчув сильний удар. Такий, що навіть багатотонна машина зрушила з місця й проїхала кілька метрів. Тож чоловік вийшов з машини і побачив - фуру протаранила Газель.

Андрій Медведєв, водій вантажівки:

- Я вибіг, дивлюся - столб диму, пиль, туман, політіли планки ті, шо були у нього, тут були свідки, попиталися його витягнути, але дуже сильно зажали його.

Водієві Газелі близько шістдесяти років. Від страшного удару він загинув миттєво. Аби тіло дістати з понівеченого металу - довелося викликати рятувальників. Свідки ж ДТП кажуть, що шофер Газелі в'їхав у вантажівку не через неуважність. Припускають - чоловікові стало зле ще до аварії.

Андрій Медведєв, водій вантажівки:

- Кажуть свідки, шо йому ще до місця зіткнення стало погано, він почав неадекватно їхати, автомобіль почав петляти, і за метрів шість від автомобіля він ударився в відбійник, протягши по відбійнику, він ударився в прицеп автомобіля.

***
Ще одне зіткнення сталося на перехресті вулиць Межигірської та Набережно-Лугової. Там не розминулися маршрутка й легковик. Внаслідок цього постраждала пасажирка Хонди. Її із переламом пальця забрала швидка. В мікроавтобусі, на щастя, пасажирів не було. Тим часом обидва водії стверджують - рухалися на зелене світло. Тож хто з них порушив правила - з'ясовуватимуть експерти.