Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 травня 2015, 21:42 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

У Дніпродзержинську мотоциклістів урятували шоломи, в Києві Порше влетів у підземний перехід, а львівські інспектори влаштували гонитву за нетверезим колегою.

Камери відеоспостереження зафіксували моторошну ДТП на проспекті Ювілейному у Дніпродзержинську. Ось Мерседес пригальмовує та повертає ліворуч, за ним їдуть три мотоцикли. Двоє байкерів встигли зреагувати, а третій - ні. Аби уникнути зіткнення зі Спрінтером, мотоцикліст кладе двоколісного на асфальт. Люди злітають з сидіння  і пасажирка байка вдаряється головою об автомобіль. Її швидко перенесли на узбіччя та надали першу допомогу. За попередньою інформацією, обидва постраждалих відбулися переляком та синцями.

***
У Києві на проспекті Перемоги некерований Порше вискочив на тротуар та мало не в'їхав у підземний перехід. Попередньо відомо, що 20-річний водій Панамери на повороті не втримав керма й після невдалих спроб вирівняти авто налетів на бордюр. Внаслідок удару відірвалося колесо. Та Порше проїхав ще півсотні метрів, зачепивши при цьому стовп. Зупинила некеровану іномарку огорожа підземного переходу. Водія разом з пасажиркою з численними забиттями та черепно-мізковою травмою доправили до лікарні.

Свідок:

- Машина їхала по 4 смузі, і в неї, видно, пробилося заднє праве колесо. Її почало заносити юзом.

- Швидкість машини була велика?

- Ні, десь приблизно 60-70 км в час.

***
На столичній Оболоні п'яний водій спричинив масову аварію. Свідки бачили, як на вулиці Прирічній Кіа з незрозумілих причин почала таранити машини, припарковані на узбіччі. Спочатку порушник в'їхав у Хонду, яка, в свою чергу врізалася у Вольво. Потім він зніс дзеркало Ланосу і, продовживши рух, зачепив Міцубіші та Тойоту. Після низки ударів призвідник ДТП влетів ще й в Ауді. Внаслідок масового зіткнення забоїв та синців дістали водійка Ауді та її маленька донька. Очевидці стверджують, що у керманича Кіа були явні ознаки алкогольного сп'яніння, однак він своєї вини не визнавав.

Водій Кіа:

- Стояли, и я немножко начал отходить в 3 ряд, и начала машина из 2 ряда выходить и меня…

- То есть вас машина подрезала?

- Да, подрезала.

***
Неадекватного водія затримали у Львові. Шофер буса двічі промчав на червоний сигнал світлофора, тож небайдужі люди викликали інспекторів і поїхали за ним. Врешті-решт порушник зупинився. За кермом побачили водія, який спав. Як з'ясували, порушник - 40-річний керівник взводу Львівського ДАІ. Коли чоловік прийшов до тями - почав переконувати колег, що за кермом був не він, а від обстеження на наявність алкоголю відмовився.

- Я не керував автомобілем.

- Ви не будете підписувати?

- Я не керував автомобілем, я не керував автомобілем.

- Є свідчення свідків.

- Я пішохід.