Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 травня 2015, 22:05 ДТП
Огляд автопригод
Огляд автопригод

Славута та БМВ не розминулися на слизькій дорозі в Києві. Виходячи з маршрутки, травмувалася пенсіонерка у Дніпропетровську. І там таки - в обласному центрі - страшно зіткнулися скутер і легковик.

Не втримав керма та накоїв лиха водій Славути в Києві. Попередньо відомо: назустріч ЗАЗові їхав БМВ. На узвозі, на слизькій дорозі шофер Славути виїхав на зустрічну просто в лоба німецькій машині. Внаслідок удару автомобілі відкинуло врізнобіч. У цій аварії постраждало троє: обидвоє водіїв і пасажирка Славути. У неї діагностували тяжку черепно-мізкову травму та перелам хребта. Доправили до лікарні й водія іномарки. Винний у ДТП від ушпиталення відмовився.

Алла, дружина водія БМВ:

- С супругом не знаю что, но что-то с клеткой грудной там, сотрясение мозга, ну я не знаю, он такой… Сработали все подушки, водитель был пристегнут, ну как бы привычка. 

***
Виходячи з маршрутки, травмувалася пенсіонерка у Дніпропетровську. 71-річна містянка лише однією ногою ступила на землю, як транспорт, що заблокував бідолашну дверима, несподіванно рушив.

Надія Григорівна, постраждала:

- Выхожу с маршрутки через заднюю дверь. Рука, сумка, нога там одна, одной ступила на... И он... Люди кричат: женщина, женщина. Я уже упала на пол, и он ещё руку тянет. Уже нога як-то вилізла, рука ілі шо, а він тянєт мєня.

Свідки здійняли галас, і лише тоді водій зупинився.

Андрій, водій маршрутки:

- Высадил пассажиров, закрываю дверь, начинаю рушать. Крик! Я останавливаюсь, буквально проехал сантиметров 20. Открываю дверь - бабка лежит. Говорит: ты меня протянул.

Постраждалій поталанило, адже жодного переламу, лише синці та подряпини. Нині всі обставини інциденту з'ясовують правоохоронці.

***
І там таки в Дніпропетровську сталася ще одна аварія. На вулиці Маяковського не розминулися скутер та легковик. Від потужного удару тяжко травмувався 38-річний власник двоколісного. Із переламом черепа та кровотечею внутрішніх органів його ушпиталили. Стан лікарі оцінюють як критичний. Водій Деу твердить: перед тим, як сталося зіткнення, скутерист ускочив у величезну яму.

Микола, водій Деу:

- Кидануло. Я уже остановился. Он всунулся, видать, ещё в эту яму и боком, я стою, и он в меня стоячего.

Остаточні причини всіх зіткнень мають визначити слідчі.