Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 травня 2015, 20:59 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Троє дітей разом із батьками постраждали в ДТП в Харкові. У Києві на Русанівській набережній водій Опеля вилетів на узбіччя і протаранив дерево. А от на Подолі шофер не втримав керма і розтрощив новенького БМВ.

П'ятеро людей, зокрема троє дітей, постраждали в ДТП в Харкові. Усі вони їхали в Ланосі, який пішов на обгін, тоді як Газель попереду повертала. Водій легковика помітив маневр напіввантажівки запізно. Уникнути зіткнення не вдалося.

Олег Никоненко, керівник відділу УДАІ в Харківській області:

- Попередньо розглядається порушення правил дорожнього руху водієм Деу Ланос. Який, не впевнившись у безпечності, виконував маневр "обгін" та допустив зіткнення з автомобілем, який попереду намагався виконати поворот ліворуч.

Внаслідок удару в Газелі травмованих нема, а от із Деу подружжя та їхні діти - 4-х, 12-ти і 16-ти років - дістали забиття.

***
Виїхав на газон і врізався в дерево водій Опеля в Киеві. На вулиці Ентузіастів він не втримав керма на заокругленні дороги. Після удару шофера та його пасажира затисло в салоні, а моторний відсік автомобіля загорівся. Загасити полум'я та врятувати травмованих допомогли небайдужі водії, які бачили аварію. Лікарі швидкої діагностували у 23-річного водія Опеля перелам гомілки та струс мізку, а в пасажирки - політравму. Юнак, що сидів на задньому сидінні, відбувся переляком.

Владислав, пасажир Опеля:

- Машину кинуло, развернуло и ударило о дерево.

- Почему так вышло, по какой причине?

- По причине некачественных дорог, наверное.

***
Ще одна аварія сталася в столиці на Подолі. Там новенький БМВ влетів у бетонного блока. Зі слів свідків, німецький легковик на повороті різко рвонув праворуч, злетів на узбіччя та на швидкості протаранив рекламного щита. З розтрощеної іномарки рятувальники витягли водія та двох пасажирів. Усіх із різними травмами ушпиталили. Нині експерти з'ясовують причину аварії. За однією з версій - то були вуличні перегони.