Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 квітня 2015, 22:08 ДТП
Огляд резонансних ДТП
Огляд резонансних ДТП

У пішохідний перехід ледь не влетіла машина в Києві. Транспорт зупинився за кілька метрів від сходів. Деталі цієї аварії, а також про інші ДТП - дивіться в нашому огляді.

Видовищна аварія сталася на околиці Києва - на Столичному шосе. У Мерседес врізався легковий БМВ. Вони рухалися у попутному напрямку. Зіткнення сталося, коли водій мікроавтобуса виконував поворот ліворуч. 

Валерій, водій Мерседесу:

- Вже поворачуючи наліво, туди - в карман, мене збиває автомобіль БМВ, сзади почувши скрегот коліс, в переднє ліве, мене відкидує аж сюди.

БМВ ж полетіло з трьохметрової висоти у кювет, збивши при цьому світлофор. Водій отримав травму голови, його ушпиталили. Слідчі з'ясовують - що стало причиною аварії.

Валерій, водій Мерседесу:

- Людина на великій швидкості їхала, він вже, мабуть не вспів відреагувати.

Утім, на тому пригоди для водія горе-Мерседеса не закінчилися. Поки він писав пояснення щодо однієї автопригоди, його машина потрапила в інше ДТП.  

- А потім мені - здрасьте ще, ігноруючи всі знаки, хлопець на ЗАЗі добавив ще в сзаді.

Водій ЗАЗу, вочевидь, просто спіймав ґаву. Постраждалих в другій аварії немає.

***
Віп-аварія у столиці. На площі Перемоги зіткнулись Нісан та Мерседес, що їхав з автомобілем супроводу. Легковик їхав з вулиці Дмитрівської, німецька ж машина - з Саксаганського збиралася повернути ліворуч на проспект. Саме тоді і сталося зіткнення. Удар був потужний - Нісана відкинуло на десяток метрів. В Мерседеса ж ззаду поцілила Тойота, що його супроводжувала. Допомога лікарів знадобилася водієві японського авто.

Анатолій Сальник, колега водія Нісана:

- Получил повреждение, его забрала скорая, мы с ним связались, кости целые, особых повреждений нет.

Шофер Мерседеса коментувати ситуацію відмовився, проте він стверджує, що їхав на зелене світло і Нісана не бачив. Так само на зелений сигнал їхав і постраждалий водій - запевняють його колеги.

Анатолій Сальник, колега водія Нісана:

- С его слов движение он проходил на зеленый свет, проходил прямо, автомобили, которые его не пропустили, поворачивали налево. По правилам они должны его пропустить.

Хто з водіїв порушив правила, з'ясовують правоохоронці. Зазначимо, що усі три побиті машини мають лише автоцивілку, що навряд чи покриє ремонт дорогих машин. 

***
Карколомний маневр виконав водій ще однієї віп-машини на Повітрофлотському проспекті. Повертаючи від Південного вокзалу, він не вписався у поворот й полетів просто у підземний перехід. Обійшлося - до самого тунелю не дістався. Дивно, але машина не зачепила мотоцикла, що стояв на траєкторії її польоту. В Інфініті лопнули всі чотири колеса. Водій та його пасажир не постраждали й від госпіталізації відмовилися. Коментувати - чому сталася ДТП - не захотіли. Самовидці ж стверджують - автомобіль у повороті рухався занадто швидко.