Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 квітня 2015, 21:19 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

5-річна дитина потрапила під колеса Тойоти на трасі Київ-Ковель. Таксист збив перехожу на зебрі в Києві, а на Тернопільщині жінка загинула від лобового зіткнення, і ще троє людей потрапили до лікарні.

5-річний хлопчик загинув у ДТП на Волині. Трагедія трапилася на міжнародній трасі Київ-Ковель поблизу села Вишнева. 31-річний водій Тойоти Скарлет не встиг вчасно зреагувати і наїхав на дитину, яка раптово вибігла на проїжджу частину з пожвавленим рухом транспорту. Не стримав малого і турникет на узбіччі дороги. Внаслідок отриманих травм хлопчик помер на місці аварії.

Олександр Паламарчук, співробітник УДАІ у Волинській області:

- Поруч з цією автодорогою знаходиться житловий будинок, де ця дитина гралася, і з невідомих причин вона просто вибігла на трасу. Попередньо, водій був тверезий - порушено кримінальне провадження, матеріали всі знаходяться в слідчому управлінні, проводиться досудове слідство.

***
Літня жінка загинула, потрапивши під колеса вантажівки у Дніпропетровську. Кривава ДТП сталася серед білого дня на проспекті Петровського, в кількох метрах від зупинки громадського транспорту. За словами свідків, водій багатотонного "ДАФА" рухався на зелене світло, й жінку, яку від удару затягнуло під заднє колесо, побачив лише після  фатального наїзду.

Тамара, свідок:

- На трамвай шла, не то оттуда шла. Трамвай стоял, двери были закрыты. Говорит водитель, вроде бы он её задом зацепил. Он её не видел.

***
Одна людина загинула, троє із травмами у лікарні. Такі сумні наслідки автопригоди на трасі Стрий-Тернопіль. За попередніми даними, водій ВАЗу виїхав на зустрічну, лобом у лоба зіткнувся з Сітроеном. Серед постраждалих - дворічна дитина.

Микола Ігнатченко, інспектор УДА в Тернопільській області:

- Одна із пасажирок автомобіля Славута від отриманих травм померла в Бережанській районній лікарні. Двох водіїв та ще малолітнього пасажира було шпиталізовано в Бережанську районну лікарню.
***

Водій таксі збив жінку на нерегульованому пішохідному переході у Києві. За словами свідків, таксист швидко мчав і не збирався пропускати перехожу. Врешті - в'їхав в нещасну на повній швидкості. Постраждала отримала чисельні забиття та травму голови. Першу допомогу їй надавали свідки аварії. За словами шофера, жінку у темряві він не побачив, бо його засліпило інше авто.

Віталій, свідок:

- Говорит водитель - 60 км в час ехал, но это вранье полное. Сбил, прямо она отлетела вот туда, метра на три от машины, сразу выбежали из комнаты, завели во двор, ссадины на руках, на ногах, живая - это самое главное.