Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 квітня 2015, 22:30 ДТП
У столиці п'яний водій розтрощив припарковані автівки
У столиці п'яний водій розтрощив припарковані автівки

П'яний водій наробив лиха у Києві. Пізно ввечері чоловік їхав додому: спочатку не вписався у поворот - протаранив перший автомобіль, а потім у дворі почав товкти транспорт, наче кеглі. Свідки пригоди насилу зупинили горе-шофера і викликали ДАІ.

Шість розбитих машин і лише один-єдиний водій. Масштабну аварію із припаркованим транспортом примудрився влаштувати цей чоловік у камуфляжі. На ногах ледь тримається, тож інтерв'ю дає із салону інспекторського легковика.

- Ви бачили, що ви наробили, як машини збивали?

- Нет, конечно.

- А ви водій Вольво білого?

- Да.

- Тобто ви їхали, нікого не чіпляли?

- Нет.

- А ви якийсь алкоголь?

- Нет, не употреблял.

Автомобільне місиво на власні очі бачив Сергій. Поблизу його будинку Вольво спочатку в'їхав в припаркований БМВ. Спрацювала сигналізація. На це відчайдух не зважив і рушив далі у двір.

Сергій, водій Опеля:

- Потом появилась белая машина Вольво, без осветительных приборов, петляла, виляла, практически чуть ли не сбила пешехода, нырнула на стоянку, в карман двора, ударив мою машину, которая была припаркована.

Вивертаючи від зіткнення, горе-водій почав здавати назад - зачепив ще й Опеля. Того кинуло на Сеат. Той, своєю чергою, вдарив Деу. П'ять розтрощених машин, але призвідник аварії все одно не здавався. Свідки пригоди насилу зупинили шофера і викликали правоохоронців. За дві години, впродовж яких інспектори складали протоколи, п'яний чоловік кілька разів змінював свої свідчення. І врешті заявив - за кермом взагалі була його дружина, але поїхала додому. Та, ховаючи ногою під сидіння недопиту пляшку горілки, вперто переконував - зовсім не пив. Розтрощену машину порушника правоохоронці забрали на штрафмайданчик та готуються допитати водія, коли той врешті протверезіє.