Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 квітня 2015, 21:52 ДТП
Огляд смертельних аварій
Огляд смертельних аварій

Чоловік і його тримісячний син загинули внаслідок аварії на Рівненщині. Через ДТП померла дитина й у Дніпропетровську, а в Сумській області водій збив і залишив помирати велосипедиста.

Не втримав керма та вкоротив віку собі й синові. Трагедія сталася вночі у Рівненській області. 28-річний мешканець Дубровицького району разом зі своєю сім'єю повертався додому. На одному з поворотів водій не впорався з кермуванням, злетів у кювет та врізався у дерево. Наслідки аварії  трагічні - глава родини та його 3-місячний малюк від отриманих травм померли ще до прибуття медиків. Дружина з 3-річною донькою дивом вижили. З понівеченої іномарки їх визволяли рятувальники.

***
Одинадцятирічний школяр загинув, потрапивши під колеса іномарки у Дніпропетровську. Фатальний наїзд стався серед білого дня на вулиці Героїв Сталінграду. За словами свідків, хлопчина намагався перетнути дорогу поряд із "зеброю". З якою швидкістю рухався 35-річний водій "Ланоса" і чи був чоловік тверезим, стане відомо після оприлюднення результатів трасологічної та медичної експертиз.

Віталій Гаращенко, співробітник ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Водитель автомобиля Деу совершил наезд на несовершеннолетнего пешехода, в результате чего пешеход скончался по дороге в больницу. Все обстоятельства ДТП выясняет следствие.

***
А на Сумщині правоохоронці розшукують винуватця смертельної аварії. Близько опівночі на 92 км траси Суми-Полтава невідома машина збила 35-річного велосипедиста. Водій втік з місця пригоди. Тіло чоловіка посеред дороги помітив шофер рейсової маршрутки й викликав швидку та міліцію. Але зарадити бідоласі вже було неможливо: від  важкої черепно-мозкової травми він помер ще до приїзду лікарів.

Олег Сологуб, співробітник УДАІ в Сумській області:

- Державтоінспекція звертається до водіїв, які володіють інформацією щодо даної дорожньо-транспортної пригоди, надати її правоохоронцям.

Правоохоронці припускають, що призвідником аварії була вантажівка.