Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 квітня 2015, 21:10 ДТП
Огляд аварій
Огляд аварій

Перевищення швидкості, удар об дерево і - як наслідок - загибель людини. Ця аварія сталася вночі в Дніпропетровську. Не розминувся зі стовбуром і 20-річний водій у Сумах. А от в Одесі під колеса маршрутки потрапила пенсіонерка.

Один пасажир загинув, ще п'ятеро молодиків, серед яких і водій Тойоти - з численними травмами в украй тяжкому стані в лікарні. Такі наслідки нічної ДТП в Дніпропетровську. Від потужного удару об дерево іномарка перетворилася на брухт, усі, хто перебував у салоні легковика, виявилися заблокованими. Із понівеченої машини постраждалих витягали за допомоги спецінструментів. Попередньо відомо: 21-річний водій грубо порушив швидкісний режим.

***
Пенсіонерка потрапила під колеса маршрутного таксі в Одесі. Аварія сталася на реґульованому перехресті. На який сигнал світлофора вийшла на дорогу жінка, досі не зрозуміло. Але за мить вона опинилася під транспортом. Автобус протягнув бідолашну через усе перехрестя. Щоби витягти вже мертву містянку з-під транспорта, довелося підіймати маршрутку домкратом.

Сергій Чукан, інспектор УДАІ в Одеській області:

- Водитель проходит медицинское освидетельствование: употреблял ли он алкогольные или наркотические вещества. Это регулируемый светофорным объектом перекресток. В настоящий момент проводятся следственные мероприятия для установления полной степени виновности каждого из участников дорожного движения.

***
Смертельна аварія в Сумах. Пізно ввечері 20-річний водій Славутою прямував уздовж автозаправки. Раптом на швидкості легковик вилетів на узбіччя, де на повному ходу врізався в дерево. З тяжкими травмами шофера ушпиталили, але за кілька годин він помер. Чому сталася аварія - з'ясовують правоохоронці.

Олег Сологуб, співробітник УДАІ в Сумській області:

- На місці події поряд з автомобілем було знайдено пляшку з-під пива, аналогічноі дві пляшки були знайдені в салоні автомобіля, одна з яких була відкритою. Наразі тривають слідчі дії.