Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 квітня 2015, 21:33 ДТП
На Полтавщині затримали водія, котрий збив людину та втік
На Полтавщині затримали водія, котрий збив людину та втік

Фатальний наїзд. На Полтавщині водій вантажівки збив людину та зник із місця ДТП. Затримали втікача за чотири доби.

Траса Київ-Харків. Уночі поблизу Хорола водії побачили чоловіка, що лежить на узбіччі. Він уже не дихав. Поруч стояв легковик. Випадкові свідки відразу викликали ДАІ. Як з'ясували правоохоронці, водій Шкоди зупинився й вийшов із салону на дорогу. Саме цієї миті на нього наскочила машина. Ударом бідолаху відкинуло на кілька метрів, а шофер-порушник поїхав собі далі. Слідчі ретельно оглянули місце трагедії.

Дмитро Гриб, співробітник УДАІ в Полтавській області:

- Було знайдено уламки автомобіля, вантажного автомобіля. По він-коду було зрозуміло, що це Мерседес-бенц марки Атего серебристого кольору.

Гарячим слідом затримати порушника не вдалося, тож оголосили план Перехоплення й почали шукати схожих авт. На четверту добу після трагічної аварії на одному з постів ДАІвці помітили вантажівку з пошкодженим бампером.

Роман Блоха, співробітник УДАІ в Полтавській області:

- Під час розмови з водієм даного автомобіля останній поводив себе знервовано, відразу не зізнавався, звідки у нього з'явилися механічні пошкодження автомобіля.

Призвідник трагедії до останнього не зізнавався, що збив чоловіка.

Затриманий водій:

- Їхав по трасі, десь, видно, кімарнув, почув - стекло начало дребезжать на фарі, вийшов, побачив, що нема бокової пластмаски. Думав, що вирвало так, чи мало що. Фару зняв, щоб не потіряти ніде, кинув в кабіну і поїхав дальше.

Та коли правоохоронці показали порушникові знайдені на місці ДТП уламки бампера - той у всьому зізнався. Нині шофер у міліції, а вантажівка - на штрафмайданчику. Як покарають утікача - вирішуватиме суд.