Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 квітня 2015, 22:35 ДТП
В Одесі п'яний водій влаштував цирк одного актора
В Одесі п'яний водій влаштував цирк одного актора

Справжнє нічне шоу влаштував одеським працівникам ДАІ п'яний водій. Мало того, що кермувальник влаштував ДТП, так ще й зізнався у пограбуванні банку. А доправити його на медичну експертизу виявилося непросто.

Скоїв ДТП та зізнався у пограбуванні банку - так гульнув уночі п'яний одесит. Курйозна аварія сталася близько першої ночі на вулиці Краснова. Деу Ланос на великій швидкості влетів у Ніссан, що рухався попереду. Призвідник аварії, коли вийшов з авто, ледве тримався на ногах.

- ..., вы что, хотите меня убить, ...? Так убивайте, ... я вам, ... не скажу. Сегодня я ограбил, ..., приват банк, ...

Олександр Бурлака, інспектор ДАІ м. Одеси:

- В первую очередь обратили внимание после его слов, что ДТП проверили. Информация об ограблениях банков в городе Одессе не подтвердилась.

Водій Деу лаявся і до останнього відмовлявся пройти алкотест. Тож його довелося везти на медичну експертизу. Далі чоловік взагалі влаштовує театр одного актора.

Врешті нетверезий так розспілкувався з працівниками ДАІ, що взагалі не хотів нікуди йти.  

- Дайте мне водичку, и прямо сейчас глотнуть,это работники ГАИ во всем виноваты, ну, конечно, как всегда...

Тим часом інспектори кажуть: це диво, що в аварії ніхто не постраждав. Бо ж у такому стані за кермом горе-водій міг накоїти багато лиха. І тоді було б не до сміху.

Олена Яковчук, інспектор ДАІ м. Одеси:

- За это нарушение предусмотрено либо лишение водительских прав, либо административный арест, либо штраф от 3400 до 5950 гривен.