Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 березня 2015, 21:54 ДТП
Огляд ДТП у столиці
Огляд ДТП у столиці

Негода й недотримання правил дорожнього руху призвели до низки аварій у Києві. На Південному мосту вночі утворився затор через шаленого Мерседеса, а на перехресті проспекту Григоренка й Дарницького шосе перекинулася вантажівка.

Сам у машину, дівчат на машину. Прокататися весело, як показують у фільмах, вирішили троє мешканців Києва. Чоловік, добряче заряджений алкоголем, запропонував двом своїм знайомим проїхатися з вітерцем. Відтак посадив одну на капот свого Москвича, а іншу на дах - і гайнув Бортничами. Утім, катався недовго, на вулиці Леніна вилетів на зустрічну, де зіштовхнувся лобом у лоба з Хюндаєм. Обидві пасажирки - 20-річна та 40-річна - впали з машини на асфальт. Їх госпіталізували із численними травмами до реанімації. А водій Москвича пробив головою скло. Однак, ймовірно, цього навіть не відчув, бо тест на алкоголь показав у його крові 2,5 проміле. Що в 12 разів перевищує норму.

***
Не зважив ані на знаки, ані на погоду. У столиці на Південному мостУ водій Мерседеса перевищив швидкість на мокрій після дощу дорозі. Не впорався з кермуванням і зачепив сусідній БМВ, а той в свою чергу в'їхав у машину швидкої. Від потужного удару постраждала пасажирка БМВ. Інші учасники аварії залишилися неушкоджені. Свідки кажуть, водій Мерседеса не був п'яним, утім, поводився неадекватно. Тож його відправили на експертизу, аби перевірити, чи не був кермувальник під дією наркотиків.

***
Легковиком у вантажівку. ДТП сталася на перехресті Дарницького шосе і проспекту Григоренка у Києві. В цей час тут саме не працював світлофор. Ось ця схожа на металобрухт Мазда влетіла у ЗІЛ.

Олег, свідок:

- Я двигался со стороны Дарницкого моста в сторону Харьковского шоссе, двигался во втором ряду, автомобиль ЗИЛ ехал передо мной со скоростью 50 км в час, когда подъехали к перекрестку, я заметил, что светофор не работает вообще, даже желтый не мигал.

Мазду від сильного удару розвернуло. А ЗІЛ взагалі перекинувся.

Олег, свідок:

- Состоялся удар и водилеть ЗИЛа перевернулся, я сразу подбежал и начал оказывать помощь водителю автомобиля ЗИЛ. Потому что была опасность.

Михайло Володимирович, водій вантажівки:

- Она с правой стороны выезжала, может, из-за машин не видела.

Свідки аварії твердять: за кермом Мазди була жінка, вона виїжджала із крайнього ряду, тож багатотонки просто не бачила. Її затулили інші автомобілі. Окрім кермувальниці, в салоні був іще семирічний хлопчик, його з незначними травмами ушпиталили. Тим часом люди кажуть, лихо на цьому перехресті трапляється не вперше.

Олег, свідок:

- Данный светофор, я тут живу, светофор часто не работает и очень часто тут страшные сильные аварии.