Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 березня 2015, 22:08 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Водій Порше не дочекався зеленого світла й улаштував лобове зіткнення в Києві. А в Рівному позашляховик БМВ на швидкості влетів в електроопору. У Дніпропетровську перехожий-відчайдух вирішив перебігти вісім смуг магістралі.

Через власну необачність ледь не загинув перехожий у Дніпропетровську. Чоловік вирішив перетнути 8 смуг магістралі й потрапив під колеса мікроавтобуса. З відкритою черепно-мізковою травмою, забиттями внутрішніх органів і хребта його забрала швидка. Водій Мерседеса твердить: швидкість його авта була незначною, але уникнути наїзду не міг.

Сергій, водій мікроавтобуса:

- Он бежал с той стороны. Уйти от него я никак не мог, здесь стояли припаркованные машины. Я его даже не видел. Он, получается, из-за маршрутки выскочил и на меня наскочил.

***
Зупинився для ремонту машини й мало не загинув водій у Києві. Таврія зупинилася в другій смузі через технічну несправність, її власник вийшов із авта й відкрив капота. Тим часом ззаду на швидкості в машину влетів Ланос. Від удару Таврія наїхала на свого власника. Чоловіка з численними травмами ушпиталили. Травми голови дістав і водій Деу. За його словами, просто не помітив, що попереду машина зупинилася.

***
Лобове зіткнення двох машин у Києві. На перехресті водійка Порше повертала ліворуч, не дочекавшись зеленої стрілки. Тож виїхала просто назустріч Саабу, що прямував на свій зелений. Шведський легковик навряд чи підлягає ремонтові. Його травмованого шофера затисло в зім'ятій машині, витягали чоловіка рятувальники. У постраждалого черепно-мізкова травма та численні забиття. Його життя врятували подушки безпеки. Призвідницю аварії з підозрою на перелами ніг також доправили до лікарні.

***
Замість БМВ - купа металу. У Рівному позашляховик на швидкості врізався в електроопору. Удар був такої сили, що машина перетворилася на брухт, стовп зламався навпіл, а от у водія - жодної подряпини. Куди так поспішав, 27-річний молодик не каже. Але вже відомо: кермував автомобілем напідпитку. 

Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:

- Під час спілкування з водієм у працівників ДАІ виникла підозра про те, що він перебуває з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Водію було запропоновано проїхати до медичного закладу, де медики підтвердили підозру вартових доріг, адже прилад Драгер показав 1,76 проміле.