Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 березня 2015, 00:03 ДТП
Легковик збив велосипедистів і втік у Києві
Легковик збив велосипедистів і втік у Києві

У Києві Хюндай на шаленій швидкості влетів у велосипедистів та поїхав далі. Трьох спортсменів з травмами ушпиталили. Вже за дві години втікача упіймали.

Це кадри з відеореєстратора свідка аварії. У лівій смузі з'являється червоний Хюндай. Він мчить, та якоїсь миті водій різко повертає праворуч, а там…

Олександр Храпач, кореспондент:

- Саме в той момент, коли велосипедисти об'їжджали припарковану на узбіччі вантажівку - в них влетів легковик. Замість того, аби зупинитися і допомогти постраждалим, порушник додав газу та втік.

Від удару спортсменів розкидало трасою.

Костянтин, постраждалий:

- Двигаясь в правом ряду, услышал быстрый тормоз и очень сильный удар сзади, и оказался уже на асфальте. Как я потом увидел, нас сбил автомобиль, двоих, и который продолжил движение и скрылся.

Від больового шоку чоловік втратив свідомість, а коли отямився - не міг підвестися, бо не відчував лівої ноги. Обидві руки були у крові. Поруч лежав розтрощений велосипед та червоне дзеркало від автомобіля-порушника.

Костянтин, постраждалий:

- Был очень сильный удар, гематома была в размер, наверное, с тенисный мяч для большого тенниса. Я ногу подтянул руками, потому что она не работала, как-то дошкандыбал до товарищей, узнал, как они.

В усіх трьох велосипедистів - численні забиття та синці. А щодо призвідника аварії - його знайшли за дві години.

Наталія Сторожик, керівник відділу УДАІ м. Києва:

- Це мешканець Київської області, 26-річний молодий чоловік. Вини своєї не цурався, тому визнав, що дійсно така подія трапилася. Як саме, чому саме так відбулося, наразі пояснити не зміг.

Попередньо відомо, що водій Хюндая був тверезим. Та це не пом'якшує його вини, адже залишив напризволяще травмованих людей. Порушник каже: втік, бо злякався. Як його покарати - вирішуватиме суд.