Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 березня 2015, 23:31 ДТП
Огляд ДТП у столиці
Огляд ДТП у столиці

Одразу п'ять автівок зіткнулося в Києві. Свідки витягали постраждалих із понівечених салонів, гасили легковика й допомагали правоохоронцям у розслідуванні. Учасники маштабної аварії твердять - до лиха призвело безглузде хизування двох водійок.

Хизування на дорозі наробило лиха на вулиці Заболотного у Києві. Свідки розповідають - двоє жінок на білих автах улаштували перегони. На великій швидкості по черзі обганяли одна одну.

Олександр, водій вантажівки:

- То одна другу обігнала, то друга, вони почали робити між собою гонки, хто, можливо, крутіша. Друга машина білого кольору, в ній теж знаходилася жінка.

Якоїсь миті водійка Сузукі не втримала керма й урізалась у вантажівку, що їхала попереду. Після цього кросовер відкинуло на зустрічну - там він урізається в мікроавтобуса Форд, машину розкручує, і вона таранить ще й Шкоду. Від удару бус вилітає на узбіччя в припарковану вантажівку. Шофер багатотонки каже - роздивитися аварії навіть не встиг.

Павло, водій вантажівки:

- Сидів в машині, розмовляв по телефону, хвилин 10 сидів в машині, на зустрічній полосі візг колес був, бачу, якусь машину занесло, тут удар ззаду, виходжу, у мене Форд влетів.

Водія Форда затисло в салоні, свідки витягли постраждалого й передали медикам. До приїзду швидкої врятували і призвідницю аварії. Після зіткнення в Сузукі загорівся мотор, люди швидко загасили полум'я й витягли з машини кермувальницю та її пасажирку. Їх ушпиталили. Нині правоохоронці відтворюють усю картину маштабної аварії та шукають другої водійки, яка з місця аварії втекла.

***
Дорога на шість смуг, нежвавий рух удень. Утім, двом водіям столична вулиця Григоренка виявилася затісною. БМВ несподівано вискочив на зустрічну - просто в лоба Фольсваґенові. Кермувальник позашляховика зреаґував миттєво й натиснув на гальма, та зіткнення не уник. Потужним ударом передні частини транспортів розтрощило, асфальт залило паливом і засипало уламками машин. В обох іномарках спрацювали подушки безпеки, але водії й пасажир БМВ дістали тяжких травм. Призвідник аварії пояснив, що винен у ДТП порушник-перехожий, який начебто з'явився перед його автом. Тож змушений був вивертати на зустрічну. Чи була людина на дорозі - з'ясовують правоохоронці. Та поки зібрали факти не на користь водія - документів на машину не надав, пасками безпеки не скористався і занадто швидко їхав у дощ.