Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 березня 2015, 22:06 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Рейсовий автобус Херсон-Чернівці потрапив в аварію і опинився у кюветі під Миколаєвом, ніхто з його пасажирів не постраждав. А на Дніпропетровщині, перевищивши швидкість, з дороги злетів ВАЗ. Його водій загинув.

Пасажирський автобус сполученням Херсон-Чернівці потрапив у ДТП на Миколаївщині. За словами свідків, назустріч йому вилетіла на великій швидкості Шкода. Водій легковика начебто намагався обїхати ями на дорозі, втім втратив керування і виїхав назустріч рейсовому автобусу. Той від удару впав у кювет.

Микола, водій автобуса:

- Мы ехали в сторону за Посад-Покровским, навстречу легковая машина, большая скорость, видать, была. Он увидел яму, начал маневрировать, и его выбросило прямо в боковую, прямо мне на автобус. И после этого у меня отказали тормоза, руль, все отказало, все было выбито. И мы слетели в кювет, и ударились о борт.

Ніхто з  24-х пасажирів не постраждав, а от водій Шкоди, киянин, від отриманих травм помер на місці. Після автопригоди пасажири автобуса пересіли в інший транспорт, і вже ним поїхали до Миколаєва.

***
ВАЗівка на швидкості вилетіла в кювет та перекинулась на Дніпропетровщині. 60-річний власник Жигулів загинув, його 44-річна пасажирка з тяжкими травмами в лікарні. За попередніми висновками експертів, причиною аварії стало значне перевищення швидкості.

Роман Таранов, інспектор відділу УДАІ  в Дніпропетровській області:

- Внаслідок власної самовпевненості та грубого порушення правил дорожнього руху призвідник ДТП загинув на місці аварії, а його супутницю із травмами госпіталізували до лікарні міста Вільногірська. Усі обставини смертельної події з'ясовує слідство.

***
Потрійна ДТП у столиці. На перехресті Чері, здійснюючи поворот ліворуч, не пропустив зустрічний Додж. Внаслідок зіткнення китайську машину розвернуло посеред дороги, а американську після удару понесло на автомобіль ДАІ, який саме виїжджав на перехрестя. Тож результатом невдалого маневру Чері стали три побиті транспортні засоби. Ніхто з людей не постраждав. У салоні Доджа, окрім водія, був однорічний хлопчик. Його забрали до лікарні на обстеження.