Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 березня 2015, 22:51 ДТП
Хроніка зіткнень в столиці
Хроніка зіткнень в столиці

Багатою видалась минула ніч на автопригоди з наїздом на електроопори та бордюри у Києві. За схожих обставин вночі Фіат та Джилі влетіли у стовпи, перетворивши свої машини на брухт, самі ж водії суттєво не постраждали. В схожій аварії загинув і мотоцикліст - чоловік налетів на бордюр та дерево.

У страшній аварії у Києві загинув мотоцикліст. Він не впорався з керуванням на нічній дорозі на вулиці Дорогожицькій. Налетів на бордюр, потім зніс металеву огорожу, та зрештою його зупинило дерево. Шансів вижити у байкера не було. Байк Хонда був зареєстрований в Росії, загиблий - місцевий. Припускають - чоловік взяв транспорта покататись.

***
Також у столиці  Фольксваген Добло на швидкості налетів на електроопору. Внаслідок зіткнення постраждали двоє пасажирів - 24-річні хлопці. Удар прийшовся якраз на той бік, де вони сиділи. В обох черепно-мозкові травми, перелами передпліч та забої грудної клітки. Водій легковика не постраждав. Машина ж тепер навряд чи підлягає відновленню.

***
Схожа автопригода сталась цієї ж ночі в іншому районі Києва. Там злетів з дороги та врізався в стовп автомобіль Джилі. Внаслідок удару водій дістав травму голови, тож лікарі швидкої надали йому допомогу на місці. Чому не впорався з кермуванням на сухій порожній дорозі, чоловік пояснити не може.

- Понесло. Задницу начало носить со стороны в сторону. Сначала немного, а потом.

- А скорость какая была у вас?

- Да нормальная скорость.

- То есть причину заноса не можете сказать.

- Абсолютно.

***
На Південному мосту у Києві жінка-водій Шкоди зачепила Хюндай, що їхав поруч. Внаслідок удара корейську машину розвернуло на 180 градусів, а її саму відкинуло на відбійник. В Хюндаї в дитячому кріслі була 6-місячна дитина, її одразу забрали до Охматдиту на обстеження. Також в аварії постраждала матір дитини, у неї травма голови.

Артем, водій Хюндая:

- Очень быстро произошел удар в задний бампер, в заднюю левую часть, меня закрутило по спирали, повезло, что с ребенком все в порядке, можно сказать, что второй раз родились реально.

- Ребенок визуально не пострадал?

- Визуально нет.

Призвідниця автопригоди - кермувальниця Шкоди - не постраждала. Через аварію на Південному мості утворився кількакілометровий затор.