Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 березня 2015, 21:39 ДТП
Масштабні ДТП на українських дорогах
Масштабні ДТП на українських дорогах

Збита дитина на пішохідному переході, водій, що продавив електроопору, та 4-ро постраждалих у наслідок лобового зіткнення.

Не дійшов на той бік. У Рівному 10-річного хлопчика збили просто на пішохідному переході. Школяра не помітила водійка Фольксвагена. 29-річна жінка вчасно не зреагувала і не змогла уникнута наїзду на хлопчика. Постраждалого доправили до лікарні, у дитини численні забої.

***
Ще одна ДТП, тепер вже у Рівненському районі, відправила на лікарняні ліжка чотирьох людей. На трасі зіткнулися Шкода і Фіат. Автомобілі не розминулися з невідомих причин. Допомога медиків знадобилась усім учасникам автопригоди. Обох водіїв і пасажирів ушпиталили, їхнє життя у безпеці. Хто спричинив ДТП - з'ясовують слідчі.  

Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:

- В результаті дорожньо-транспортної пригоди 4 людей отримали тілесні ушкодження, з якими всі були госпіталізовані у травматологічне відділення Рівненської районної лікарні. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. На даний час слідчі з'ясовують усі обставини, а також причини цієї ДТП.

***
В Луцьку БМВ мало не розвалила будинок. Іномарку спочатку намагалась зупинити електроопора, та здолавши стовпа, німецьке авто зупинилося у паркані приватної території.

Свідок:

- Те, що хлопці були напідпитку вранці - я на 99% переконаний, хоча водій теж не був абсолютно тверезий. Ну на такій швидкості збити стовпа, проїхати через загородження і залишитися живими - це чудо.

Водій та пасажири від допомоги медиків відмовилися, але ще до приїзду знімальної групи зняли з автомобіля номерні знаки.

Віктор Главічка, керівник ВДАІ м. Луцька:

- Була викликана швидка допомога, але учасники ДТП - лікар оглянув - від надання медичної допомоги чи навіть госпіталізації відмовилися, тобто, тілесних ушкоджень не отримали. Зараз іде процес оформлення ДТП.