Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 березня 2015, 22:15 ДТП
Подробиці моторошних аварій з українських автошляхів
Подробиці моторошних аварій з українських автошляхів

У Києві на шаленій швидкості зіткнулися два трамваї, через невдалий маневр на мості не розминувся позашляховик та ВАЗ у Дніпропетровську, а у Черкасах на перехресті сталася потрійна ДТП.

Потрощені автомобілі й двоє людей з тяжкими травмами у лікарні. Такі наслідки моторошної аварії у Дніпропетровську. Там 33-річний нетверезий водій на своєму позашляховику вирішив розвернутися просто посеред мосту. Й саме під час цього маневру в машину на швидкості врізався ВАЗ. Його власник та пасажир нині у лікарні. Сам винуватець аварії практично не постраждав. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження й нині встановлюють усі обставини цієї ДТП.

***
Лобове зіткнення через негоду. У Києві таксист не втримав керма свого Деу та вилетів на зустрічну. Уникнути зіткнення із мікроавтобусом не вдалося. Водій Опеля каже: лише останньої миті побачив, що на нього мчить легковик.

Ігор, власник мікроавтобуса:

- Вильнул хвост и в лобовую вылетел Ланос, сколько смог дернуть рулем, столько и дернул! То ли он разворачивался, то ли его кидануло.

Інші ж свідки припускають: водій не втримав керма не тільки через негоду, а й тому, що був нетверезий.

Євген, свідок:

- Сзади меня ехал этот таксист на Ланосе, он начал тормозить. Его выкинуло на встречку. И как раз ехал микроавтобус. Ничем, никак не мог помочь, расстерянный был, невменяемый, мне кажется, даже алкоголь там был!

Медики ушпиталили власника Деу, його трьох пасажирок, а також пасажирку, що була у салоні мікроавтобуса.

***
Й потрійна аварія сталася у Черкасах. Там на перехресті не розминулися БМВ та дві Джиллі. Вже відомо - цього разу усі водії були тверезими, та от хто саме став винуватцем  аварії - встановлюють правоохоронці.

Іван Кучеренко, старший інспектор відділу ДАІ м.Черкас:

- Водія авто Джилі забрала швидка, зараз надається допомога, водій БМВ також травмований, зараз буде доставлений в лікарню. Зараз проводяться слідчі діїї, оформлюється ДТП, хто їхав на який колір, бо обидва водії кажуть, що їхали на зелений.

***
Й доволі незвична аварія сталася на лівому березі столиці. Там зіткнулися два трамваї. З невідомих причин вагоновода одного транспорту наче навмисно наздогнала інший. Від зіткнення постраждали пасажири. 27-річну дівчину, що була в салоні одного з трамваїв, доправили до лікарні із черепно-мозковою травмою. Самі ж винуватці аварії від будь-яких коментарів відмовилися.