Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 березня 2015, 21:48 ДТП
Інкасатори скоїли ДТП у столиці
Інкасатори скоїли ДТП у столиці

ДТП за участи інкасаторської машини в Києві. Автомобіль із грошима вискочив на зустрічну, де протаранив Пежо. Після удару Фольксваґен ще й завис на бетонному відбійникові. Шансів уникнути зіткнення водієві мінівена не було. Із травмами його шпиталювали.

Довжелезні тисняви в обидва боки проспекту Паладина, кілька патрульних машин і два розбитих автомобілі. Інкасаторського Фольксваґена на зустрічній смузі зупинив французький мінівен.

Олександр, свідок:

- Несоблюдение дистанции, несоблюдение скоростного режима, выскочил с-под машины, хотел, наверное, встречной пройти или по розделительной, а тут бетонное ограждение.

Задня частина Фольксваґена зависла на відбійникові, водій від коментарів відмовився. Представники банку, які приїхали на місце автопригоди, розповіли небагато.

- Не знаю, приїхала слідчо-оперативна група, вона розбереться, хлопці, не знаю.

- Гроші цілі?

- Все ціле, все без проблем, тут нема проблем.

На асфальті частини бампера й номера мінівена. Шофера з Пежо вже забрала швидка. Інкасаторське авто саме налетіло на водійське місце, й хоча подушки безпеки спрацювали, але травм чоловікові уникнути не вдалося. Товариш постраждалого приїхав забирати розбиту машину.

Віктор, друг водія Пежо:

- Скора забрала, але я його не бачив, але розмовляє. Він тільки 2 слова сказав: під'їдь, будь ласка, забери машину. Я спитав: як ти себе почуваєш? Каже - нормально все. 40 років, директор автопідприємства, в нас такі самі фури...

Попередньо відомо: водій інкасаторського автомобіля, підіймаючись на міст, рухався надто швидко й не встиг загальмувати перед вантажівкою. Імовірно, проскочив би зустрічною, але не зважив на бетонного відбійника.

Олексій Титаренко, співробітник УДАІ Києва:

- По факту - ви ж бачите те ж саме, шо і я бачу, розташування транспортних засобів - і відбулось зіткнення. Що точно відбулось, мені ще не відомомо, я займаюсь, складаю схему. Слідство встановить, що відбулось, я не спілкувався з учасниками пригоди, обставин пригоди мені не відомі.