Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 березня 2015, 21:51 ДТП
П'яна ДТП на Дніпропетровщині
П'яна ДТП на Дніпропетровщині

Моторошна ДТП на блок-посту. На Дніпропетровщині безглузда аварія занапастила життя двох молодиків, ще троє у вкрай важкому стані опинилися на лікарняних ліжках. За показами свідків трагедії, лихо сталося через п'яне кермування.

Кривава ДТП сталася о четвертій ранку на 185-му кілометрі траси Знам'янка-Луганськ-Ізварине. Престижна іномарка на шаленій швидкості врізалась у вантажівку, що зупинилася біля блок-посту. Удар був такий, що БМВ перетворився на брухт.

Сергій Павленко, боєць добровольчого батальйону:

- Пьяные ребята заехали на БМВ, отчего случился удар сильно резкий.

Григорій, водій автомобіля ГАЗ:

- Возле блок-поста став на знак "СТОП" і в это время удар, ну не понятно шо. Вихожу з машини, парні стояли ж, підходимо, таки машина вже в заду торчить.

У салоні понівеченого БМВ перебувало п'ятеро молодиків. Після зіткнення дехто з них ще подавав ознаки життя. Оскільки двері машини виявилися заблокованими, до місця подій негайно викликали не лише швидку, а й надзвичайників.

- МЧС вирізало, видавлівало.

Сергій Павленко, боєць добровольчого батальйону:

- Оказывали медицинскую помощь, но увы... Два погибло, три живых - в тяжёлом состоянии.

Вік усіх постраждалих - двадцять три роки. Серед тих, хто вижив - кермувальник БМВ. Призвідник аварії й досі залишається в реанімації, а лікарі й далі борються за його життя.