Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 березня 2015, 22:05 ДТП
У Києві легковик зніс зупинку та влетів у підземний перехід
У Києві легковик зніс зупинку та влетів у підземний перехід

Смертельний політ. У Києві на вулиці Олени Теліги автомобіль на швидкості вилетів на узбіччя, зніс автобусну зупинку, вскочив у підземний перехід і перекинувся. Внаслідок аварії шофер загинув.

Олександр Храпач, кореспондент:

- З самого ранку цей підземний перехід зачинений. Вхід перев'язаний стрічками. Про трагічні події нагадують заплямовані мастилом стіни, підлога та розтрощена плитка. А на цьому місці донедавна знаходилася зупинка громадського транспорту.

Близько опівночі мешканців багатоповерхівок на вулиці Теліги наполохав страшний гуркіт. Гримнуло поблизу автодороги. Свідок події, водій Шкоди, розповідає - все це спричинив білий легковик.

Станіслав, водій Шкоди:

- Он меня зацепил, после чего он потерял управление и на большой скорости сначала врезался в бровку, а потом его оттуда бросило в подземный переход.

За лічені секунди некерована іномарка вилетіла на узбіччя, знесла зупинку та влетіла у перехід. Попри пізню годину, на зупинці були люди.

Станіслав, водій Шкоди:

- Там еще женщина стояла на остановке, но слава богу, ей повезло и ее не задело. Ну то есть частью конструкции ей по ноге ударило, но она сама там добралась и пошла, без медицинской помощи обошлось.

Шофер Шкоди зупинився та поспішив на допомогу водієві Сеата. Коли підбіг до переходу - вжахнувся. Від удару машина перекинулася на дах, мотор відскочив, а з салону диміло. Випадкові свідки трагедії теж кинулися допомагати.

Артем, свідок:

- Я был напротив, увидел, что горит машина, схватил огнетушитель и начал тушить. Помогли ребята с заправки, принесли еще огнетушителей, потому что одного было мало.

Рятувальники та медики прибули за лічені хвилини, та зарадити шаленому водієві Сеата вже нічим не могли. Чоловіка за кермом не врятував навіть пасок та подушки безпеки. Від потужного удару він отримав відкриту черепно-мозкову травму та помер від больового шоку ще у автомобілі. За попередньою інформацією правоохоронців, трагедія на дорозі сталася через легковажність самого загиблого. Адже водій значно перевищив швидкість на небезпечній ділянці дороги та їздив на літній гумі.