Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 березня 2015, 21:39 ДТП
Харків'янин затримав порушника, котрий втік з місця наїзду
Харків'янин затримав порушника, котрий втік з місця наїзду

Студент-іноземець збив дівчину на пішохідному переході в Харкові. Й замість зупинитися та надати допомогу, навпаки - почав тікати. Порушника наздогнав і притис до узбіччя небайдужий водій.

Однакові машини - обидві Жигулі - і такі різні водії. Один - не пропустив на переході дівчину, збив її та поїхав далі. Інший - кинувся навздогін.  

Олег Никоненко, старший інспектор УДАІ в Харківській області:

- Водій, який скоїв ДТП, ігнорував прохання іншого водія зупинитися. Тому водієві прийшлося підставити правий бік свого автомобіля, скажемо так, зажати автомобіль порушника до бордюра, примусити його зупинитися. Після зупинки даного водія було викликано наряд ДПС, було встановлено особу порушника. Це студент одного з вищих учбових закладів Харкова, юнак 95-го року народження.

За кермом синьої сімки із характерним тюнінгом був 20-річний юнак, громадянин іншої держави. Слідчі, які приїхали на місце аварії фіксувати обставини пригоди, спілкувалися з ним через перекладача. Він пояснив, що, збивши дівчину, злякався - тому і хотів втекти.

Олександр, свідок:

- Я погнался за нарушителем. Просто я бывший работник милиции, сам когда-то работал в органах. Знаю, что это такое. В принципе, он агрессивно себя не вел, вел адекватно. Просто не понял даже, что с ним случилось.

Олег Никоненко, старший інспектор УДАІ в Харківській області:

- Дії цього водія - спрацював він на відмінно. Тому що затримати такого водія необхідно.

Постраждалій в аварії дівчині 23 роки, в неї перелам ноги та серйозна травма голови. Проте загрози життю немає, її стан стабільний.