Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 березня 2015, 22:30 ДТП
Огляд ДТП за вихідні
Огляд ДТП за вихідні

Двоє загиблих, четверо травмованих - такі наслідки кривавої ДТП в Житомирі. А у Дніпропетровську до жертв призвело п'яне кермування.

Криваве лобове зіткнення на околиці Житомира. На зустрічну виїхав 27-річний водій Опеля й врізався у Фольксваген. Машини неабияк понівечило. Водії й пасажири, які були в обох машинах, дістали численних травм. Смертельними вони стали для двох людей, ще четверо отримали травми.

Василь Кравцов, інспектор УДАІ в Житомирській області:

- Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля Фольксваген Пасат загинули на місці події. Водій та три пасажири автомобіля Опель Омега отримали тілесні ушкодження.

***
Двоє людей дістали травми різного ступеня тяжкості в ДТП у Дніпропетровську, на вулиці Савченка.

Анатолій Марценюк, інженер Дніпроміськелектротранспорту:

- Автомобиль Шевроле Авео нарушил правила дорожного движения, выехал на встречную полосу и произвёл наезд на контактную опору.

Машина просто налетіла на стовп! Потім здійнялася у повітря  й кілька разів перекинулася. Водій Шевроле, попередньо, був нетверезий.

***
Схожа аварія сталася і у столиці. На щит з рекламою в'їхала Лада. Та якщо б не конструкція, машина улетіла б в підземний перехід! 38-річний водій, який попередньо був нетверезий, не зреагував на звуження дороги. Він та його пасажир дістали численних травм, зокрема переломи.

***
Криваві перегони у самому центрі столиці! Зіштовхнулися три машини. Пасажир однієї з них розповідає:

Павло, пасажир Нісану:

- Ехали по Крещатику в сторону Бессарабского рынка, мы выехали на перекресток, ехали на зеленый свет, выехала одна машина, которая объехала ряд машин, которые должны были поворачивать налево, обогнала, и столкнулись перед нами 2 машины.

Вже за інерцією в них в'їхав Нісан. Усі транспортні засоби понівечені. Уламки машин розкидало на десятки метрів. Чи справді Сеат й Мерседес влаштували перегони - невідомо. Обох людей з іспанського автомобіля госпіталізували, а водій Мерседеса з місця аварії втік, прихопивши номера.