Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

27 лютого 2015, 21:23 ДТП
Огляд автопригод
Огляд автопригод

Карколомні кульбіти. В Одесі підпила водійка позашляховиком урізалася в опору газогону, після чого машина кілька разів перекинулася та приземлилася на дах. А в Києві 52-річна жінка при кермі Фольксваґена збила перехожого. І троє людей дивом вижили в ДТП неподалік Рівного.

П'яна водійка влаштувала карколомну аварію в Одесі. Увечері 32-річна містянка розігнала свого позашляховика й на шаленій швидкості врізалася в стіну гаража. Від удару вивернуло опору, що підтримує газогона.

- Сейчас нужно звонить, чтобы Одессагаз ставил стойку. Потому что если бы она сорвала трубу, это была бы вообще авария.

Після цього Міцубуші підкинуло в повітря, вона двічі перекинулася і впала на дах. На диво, жінка не постраждала. Тепер відповідатиме й за наслідки ДТП, і за кермування автомобілем у стані сп'яніння.

Олена Яковчук, співробітниця УДАІ в Одеській області:

- Женщина управляла автомобилем в состоянии явного алкогольного опьянения. Она отказалась от прохождения медицинского освидетельствования. В результате чего сотрудниками ГАИ были составлены два административных протокола.

***
Фольксваґен Кадді влетів у відбійника неподалік Рівного. Після зіткнення автомобіль ще й перекинувся. Як наслідок - травмувалися всі, хто перебував у салоні: водій і троє пасажирів. Найтяжче ушкодило 21-річну дівчину. Її ушпиталили в нейрохірургію. Слідчі тепер з'ясовують: що спричинило ДТП. Не відкидають, що водій міг перевищити швидкість.

Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:

- На даний час правоохоронці з'ясовують обставини та причини цієї ДТП. Відомості за фактом ДТП будуть внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
       
***
У Києві під колісьми Фольксваґена загинув перехожий. Трагедія сталася на вулиці Героїв Севастополя. 52-річна водійка переконує - жінка несподівано вискочила з темряви просто під автомобіль. Після удару шокована жінка проїхала ще 20 метрів і лише тоді зупинилася. Унаслідок зіткнення 40-річна киянка від зазнаних травм померла ще до приїзду швидкої.