Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 лютого 2015, 22:22 ДТП
Огляд ДТП у регіонах
Огляд ДТП у регіонах

Загинули люди в дорожній аварії на Черкащині. Там Жигулі протаранили дерево. Зіткнення зі стовбуром стало фатальним і для пасажира Нісана на Хмельниччині. Одразу три автівки перетворилися на купу брухту в Ізмаїлї на Одещині.

ДТП зі смертельними наслідками сталася на Черкащині. В Умані ВАЗівка з'їхала на узбіччя, де врізалась у дерево. Від зазнаних травм 35-річний водій загинув миттєво. Аби витягти його тіло з понівеченого транспорта, довелося викликати рятувальників. Життя 26-річної пасажирки намагалися врятувати медики, та жінка - через травми - померла в лікарні.

***
Зіткнення з деревом стало фатальним і для 27-річного пасажира легковика на Хмельниччині. Уранці поблизу села Малашівців водій Нісана на повороті не впорався з кермом, транспорт занесло і він злетів із траси. Від потужного удару об дерево машину розтрощило вщент. Кермувальника з тяжкими травмами ушпиталили, його подорожній загинув. Причиною аварії правоохоронці називають перевищення швидкості. 

Андрій Лужняк, співробітник УДАІ в Хмельницькій області:

- Причина даної дорожньо-транспортної пригоди, за попередніми даними, стало те, що 30-річний водій Нісан Альмеро не вибрав безпечної швидкості руху та допустив з'їзд в кювет з подальшим зіткненням з деревом.
***

Три автівки перетворилися на купу заліза в центрі Ізмаїла на Одещині. Близько шостої вечора проспектом рухалася Таврія. Раптом їй просто в лоба виїхав мікроавтобус Мазда. Уникнути зіткнення не вдалося. Легковика викинуло з дороги, а бус продовжив рух зустрічною смугою. Як наслідок - протаранив ще одну машину - БМВ. Лише після цього Мазда нарешті зупинилася.

Водій Таврії:

- Мне навстречу вышел этот микроавтобус. Я пытался моргнуть, прибиться к обочине, но он все равно в меня влетел, и я вылетел вот сюда. Потом, когда вышел из машины, понял, что он перевернулся. Мало того, что перевернулся, так еще стукнулся, видимо, за мной ехал еще БМВ.

Усі три транспорти сильно пошкоджено. Проте, люди майже не постраждали. Травмовано лише пасажира мікроавтобуса. Свідки кажуть, у ньому їхав гурт, який за кілька хвилин до аварії пиячив і бешкетував неподалік крамниці. Утім, у ДАІ попередньо повідомили: усі водії були тверезі. Тож чому сталася ДТП - ще з'ясовуватимуть.