Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 лютого 2015, 21:09 ДТП
Пригоди на українських автошляхах
Пригоди на українських автошляхах

Позашляховик буквально зніс 58-річного чоловіка на пішохідному переході в Дніпропетровській області. У Харкові загинула людина внаслідок зіткнення двох іномарок, а в Запоріжжі зіштовхнулися легковик і маршрутка.

Кривава ДТП на Дніпропетровщині. На трасі Знам'янка-Луганськ-Ізварине, у кількох кілометрах від обласного центру, потрапивши під колеса іномарки, загинув 58-річний чоловік. Правоохоронці зазначають: фатальний наїзд стався на пішохідному переході. Після удару позашляховик разом із тілом бідолашного продовжив неконтрольований рух і зупинився лише метрів за сто. Якою була швидкість корейського автомобіля, стане відомо після отримання результатів трасологічної експертизи.

Вадим Карпусенко, керівник ВДАІ Дніпропетровського району:

- Со стороны города Кривой Рог в направлении Днепропетровска двигался автомобиль Хюндай-Туксон, который на пешеходном переходе - 192-ой километр - совершил наезд на внезапно вышедшего на проезжую часть дороги пешехода. От полученных телесных повреждений пешеход скончался на месте. Обстоятельства дорожно-транспортного происшествия устанавливаются следствием.

***
Не минулося без аварій і в самому Дніпропетровську. На Новому мості через річку Дніпро лобом у лоба зіткнулися Таврія і Хюндай. З невстановлених поки причин ЗАЗ вилетів на зустрічну й після потужного удару з корейським автомобілем спалахнув. За лічені хвилини машина вигоріла вщент і перетворилася на купу брухту. Обох водіїв із травмами голови та чисельними переламами відвезли до лікарні

***
Одна людина загинула, п'ятеро травмовані у дорожній аварії в Харкові. ДТП сталося у приватному секторі, де руху транспорту майже немає: не роз'їхалися Фольксваген із Лексусом. Хто спричинив аварію, слідчі ще не встановили. Від удару машини розлетілися у різнобіч. Свідків на місці не було. Один з водіїв у реанімації, інший - зник, міліція його розшукує. В результаті дорожньої пригоди загинув пасажир Фольксвагена.

Олег Никоненко, старший інспектор УДАІ в Харківській області:

- Щодо іншого транспортного засобу, автомобіля Лексус - водій даного автомобіля з місця пригоди втік, залишивши на місці 3 постраждалих: це дівчата, всі 97 року народження. Які були доставлені до медичного закладу з травмами різного ступеню тяжкості. На даний момент правоохоронцями встановлюється місцезнаходження водія автомобіля Лексус, а також встановлюються особи водія та пасажира автомобіля Фольксваген, які знаходяться в тяжкому стані в реанімації.

***
Легковик Шевроле підрізав маршрутку в Запоріжжі. Пригода сталася на вулиці Космічній. Обидва транспортні засоби рухалися в одному напрямку. Водій легковика не впорався з керуванням, наїхав на бордюр, потому його відкинуло на мікроавтобус. Від удару маршрутка перекинулася на бік, а Шевроле зупинився на зустрічній смузі. На щастя, аварія минулася без жертв та постраждалих.

Володимир Гаранін, керівник відділу УДАІ м. Запоріжжя:

- Вследствие дорожно-транспортного происшествия пострадавших нет, так как в маршрутном транспортном средстве находился только водитель. Сейчас на водителя Шевроле Лачетти за нарушение правил дорожного движения, привлекшее к ДТП, составлен административный материал по статье 124.