Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 лютого 2015, 22:05 ДТП
Найрезонансніші аварії на українських автошляхах
Найрезонансніші аварії на українських автошляхах

Смерть у День закоханих. У Києві автомобіль збив на пішохідному переході подружжя. Обоє загинули. На Черкащині ж водій і пасажир легковика не пережили зустрічі з деревом. А у Хмельницькому вантажівка зайнялася просто посеред траси.

Подружжя загинуло під колесами легковика в День закоханих. Страшна аварія сталася на вулиці Братиславській у Києві. Пішоходи тільки-но почали переходити дорогу на свій зелений, як на них налетів "Хюндай". Люди від удару розлетілися врізнобіч. 52-річна жінка загинула на місці аварії, а її чоловіка доправили до лікарні. Втім, наступного дня він теж помер. Чому водій легковика не зупинився на червоне світло та не пропустив пішоходів, нині з'ясовують слідчі.

***
Також двоє людей загинуло в ДТП на Черкащині. Водій "Шкоди" не впорався з керуванням, відтак, машина з'їхала у кювет і зупинилася вже в дереві. І водій, і пасажир загинули на місці пригоди. З понівеченого автомобіля тіла людей рятувальники спромоглися витягнути лише за допомоги спеціального обладнання.

***
А на Волині не розминулися два легковики. 36-річний водій Таврії на перехресті не пропустив ВАЗівку. Від удару Лада, в якій їхали працівники охоронної фірми, перекинулася на дах.

Свідок:

- Сидів за комп'ютером, почули удар, виглянув вікно і побачив, що машина лежить і дим із неї йде. Визвали швидку, визвали міліцію, на вулиці нікого з людей не було, не бачив ніхто, скажем.

Дивом у цій аварії ніхто серйозно не постраждав. Двох чоловіків з незначними травмами доставили до місцевої лікарні.

Інга Коваль, співробітниця УДАІ у Волинській області:

- Постраждало 2 пасажира автомобіля ВАЗ, зокрема, це 21 та 29-річний чоловіки. Їх було доставлено до медичного закладу, де після надання допомоги їх було відпущено додому.

***
Зайнялася просто під час руху. Вантажівка з тринадцятьма тонами туалетного паперу згоріла у Хмельницькому. Багатотонка саме мчала автомагістраллю, коли водій побачив полум'я. Шофер зразу ж викликав пожежників. Вони прибули за лічені хвилини і ліквідували займання. Та вогонь значно пошкодив вантаж і двигун автомобіля.

Сергій Романюк, заступник керівника Державного пожежно-рятувального загону м. Хмельницького:

- Поступило повідомлення про пожежу вантажного автомобіля за адресою на перехресті вулиці Трудова та Вінницького шосе. На місце пожежі було направлено два відділення 37-ої ДПРЧ. По прибуттю на місце встановлено, що в кузові вантажного автомобіля зайнявся туалетний папір. Причина пожежі на даний час встановлюється.