Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 лютого 2015, 22:30 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Потрійне зіткнення в Івано-Франківську. Поблизу аеропорту легковик зіштовхнувся з мікроавтобусом та маршруткою. Свідки аварії переконують: призвідник ДТП - водій Шевроле. Він не дотримався дистанції та наздогнав буса. Від удару Рено перекинувся, а Авео відкинуло на зустрічну смугу, де саме їхав пасажирський транспорт. В автобусі перебувало півтора десятки пасажирів. Ніхто з учасників аварії серйозно не травмувався. У крові водія легковика виявили 2,2 проміле алкоголю.

***
Масова ДТП сталася і на Закарпатті. В Мукачевому Шкода виїжджала з території військового шпиталю та отримала потужний удар від Мерседеса. Німецьку машину відкинуло на припарковані автомобілі. Людей у машинах, що стояли на узбіччі, не було, а водії Шкоди та Мерседеса відбулися синцями та переляком.

***
Дві розбиті іномарки й 27-річна пасажирка з травмами голови та грудей у лікарні. Такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди у Дніпропетровську. Бокове зіткнення легковиків сталося на проспекті Правди. За висновками інспекторів ДАІ, в аварії винні обидвоє водіїв. Власник Мерседеса, виїжджаючи з другорядної, намагався в забороненому місці перетнути дві суцільні смуги, а водій Фольксвагена, хоч і рухався головною, але зі значним перевищенням швидкості. Від потужного удару машини розвернуло на 180 градусів. Лише дивом ніхто не загинув. Медична допомога знадобилася пасажирці Мерседесу.
 
***
Не роз'їхався зі стовпом і втік з місця пригоди. Ця аварія сталася у Калуші. Водій ЗАЗа не втримав керма у повороті та влетів у електроопору. Від удару дроти обірвалися, а бетонна конструкція завалилася просто на Ланоса. Без тепла залишився цілий район міста.

Володимир Бондаренко, заступник керівника Прикарпаттяобленерго:

- Основна проблема - це котельня навчального закладу без постачання залишилася, якби був інший температурний режим, мінусова температура, це би складало загрозу для системи опалення даного навчального закладу.

Призвідник ДТП інспекторів не викликав та з місця аварії зник. Нині правоохоронці розшукують шофера-порушника.