Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 лютого 2015, 21:42 ДТП
Два зіткнення легковиків із маршрутками у Києві
Два зіткнення легковиків із маршрутками у Києві

Легковики проти маршруток. Одразу дві ДТП за участі громадського транспорту сталися в столиці. На Троєщині Ланос протаранив Богдана, а на вулиці Міській в автобус вїхав Ситроен. В обох випадках пасажири відбулися переляком і від ушпиталення відмовились.

На асфальті - залишки бампера з переднім номером від Ланоса. На перехресті вулиць Бальзака і Цвітаєвої легковик не дав завершити маневру маршрутці.

Володимир, киянин:

- Уже темно было, на кухне был, кушать готовил, слышал, шо: бух! А если такой толчок, то значит - авария тут на мосту, мы уже это знаем.

ДТП сталася о десятій вечора. Пасажирський Богдан за номером 180 саме повертав на перехресті ліворуч, і цієї миті в громадський транспорт на швидкості й улетів Ланос.

Петро, водій маршрутки:

- Маршрутка сюда налево поворачивала, уже она так повернула, почти только край остался торчать на встречной, ну тут, на мосту, а Ланос стоял, оттуда он ехал, снизу.

Навіть унаслідок сильного удару серйозних травм удалося уникнути. Учасник ДТП, колега Петра на маршруті, вже вийшов на роботу. Шофер натякає - водій легковика міг уникнути зіткнення.

Петро, водій маршрутки:

- Пустая улица, я думаю, трудно было не увидеть такой большой Богдан, тем более он не в перед ему вьехал, а в зад, почти шо в заднюю часть.

Тим часом місцеві кажуть: аварії на цьому перехресті трапляються часто. Водії хочуть проскочити на жовтий сигнал світлофора.

Володимир, киянин:

- От примерно вот скорость набирает, смотрит - там желтый свет, он не сбавляет скорость, и газу! Только зеленый загорается - он летит, тот не успевает, вот авария. Тут надо вообще такие лежачие полицейские поделать, шоб гуп-гуп, они будут притормаживать.

Ще одна ДТП з маршруткою сталася на вулиці Міській. Із невідомих причин водій Ситроена протаранив автобуса, який рухався попереду. В салоні було два десятки людей.

- Сзаді їхала і влупила в бочину мене. Ой, все, я не люблю оці інтерв'ю без коментаріїв.

Від удару мікроавтобус дивом не вилетів на зустрічну смугу. А от водію Ситроена пощастило, подушки безпеки врятували йому життя.