Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

10 лютого 2015, 21:49 ДТП
Огляд масових аварій
Огляд масових аварій

Четверо людей постраждало внаслідок зіткнення двох легковиків і вантажівки на Рівненщині. І потрійна ДТП сталася в столиці. А в Ужгороді не розминулося відразу кілька спецтранспортів.

Два ВАЗи та вантажівка зіткнулися на Рівненщині. Унаслідок аварії четверо людей травмувалися. Попередньо відомо: одні Жигулі, обганяючи багатотонку, виїхали на зустрічну. Там цієї миті їхав інший легковик. Від удару обидва ВАЗи перетворилися на брухт. Усі, хто був в автомобілях, вижили. Утім, у тяжкому стані до реанімації привезлИ 52-річну пасажирку. Водій вантажівки та шофер-призвідник ДТП, який і здійснював небезпечний обгін, не постраждали.

***
Потрійна ДТП у столиці. На Повітрофлотському мості не розминулися БМВ й Міцубіші, яка потім зачепила ще й позашляховика. У японського легковика розтрощене крило, а от деталей БМВ на дорозі більше. Від удару його за інерцією занесло на 30 метрів. Зупинилося авто лише завдяки біґбордові, повністю зім'явши металеву трубу дорожнього знаку. Водія й пасажира БМВ шпиталювали, ймовірно, вони їхали непристебнутими. А от шофера Міцубіші від ушкоджень урятували саме подушки безпеки й пасок.

Водій Міцубіші:

- Я водитель этой машины, горе случилось, можно не снимать. Все хорошо, цел, здоров, все хорошо, подушки сработали, пристегнут был.

Хто з водіїв виїхав на смугу зустрічного руху і спричинив ДТП, з'ясує слідство. 

- БМВ зіткнулося с Міцубісі, відлетіли в Лексус, незначні ушкодження водій та пасажир БМВ отримали.

***
Одразу п'ять автомобілів зіткнулося в Ужгороді. На слизькому підйомі кілька машин не втрималися на дорозі й почали таранити задки одна одну. Вантажівка, що саме на той час розсипала пісок та сіль, також поїхала донизу. Така ж доля спіткала й багатотонного снігоприбирального грейдера. Велетенський транспорт зупинив лише паркан приватної садиби.

Христина Шукан, власниця садиби:

- Вздовж гаражу відсутній паркан, на території забору грузова машина з ковшом - машина, яка посипає піском асфальт. З водієм нічого не сталося. Викликали ДАІ.

Олексій Спирин, керівник відділу Ужгородського ВДАІ:

- Склали протокол, схеми, все буде направлено в суд. Покарання за подібний вид правопорушення - або штраф, або позбавлення права кермування до трьох років.

За словами свідків маштабної аварії, в крижаній ДТП опинилися також швидка та машина рятувальників. Постраждалих нема.