Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 лютого 2015, 21:53 ДТП
Огляд автопригод
Огляд автопригод

Дев'ятеро постраждалих, один загиблий - такі наслідки лобового зіткнення автомобілів поблизу Кременчука. Потрапив у аварію, ще й дісталося по обличчю від пасажирів - так поплатився за легковажність таксист у Києві.

Одна людина загинула, четверо в лікарні внаслідок зіткнення ВАЗа та Ауді на Запоріжжі. З невідомих поки причин водій Жигулів виїхав на зустрічну, де саме їхала німецька іномарка. Потужним ударом зім'яло передню частину обох транспортів. Пасажир ВАЗа загинув миттєво, обидвох водіїв та двох пасажирів Ауді з травмами ушпиталили. Обставини смертельної ДТП вивчають слідчі.

***
Дев'ятеро осіб травмовано, один чоловік загинув. Це страшні наслідки карколомних кульбітів легковика поблизу Кременчука. Аварія сталася вночі. Водій Дачії не впорався з кермуванням, і машина вилетіла на зустрічну. Там на швидкості протаранила Шевроле. 46-річний призвідник ДТП внаслідок тяжких травм помер.

Наталія Варченко, співробітниця УДАІ в Полтавській області:

- Водій Дачі Логан загинув на місті пригоди, ще 4-ох пасажирві, 2 чоловіки, жінку та 12-річну дівчинку доставили до медичного закладу міста Керменчук.

Нині слідчі з'ясовують усі обставини нічної аварії.
***

З розгону - у вантажівку. В Києві ввечері Шевроле виїхав на зустрічну - просто під багатотонний ДАФ. Від потужного удару передню частину легковика розтрощило вщент. Із тяжкими травмами шофера ушпиталили. Свідки розповіли - чоловік був п'яний. Водій вантажівки не постраждав. Правоохоронці з'ясовують усі обставини аварії. 

***
Стусани від пасажирів і протокол від інспекторІв ДАІ. Так закінчилася зміна для таксиста у столиці. Близько першої ночі чоловік віз Пріорою хмільну компанію - трьох чоловіків і жінку. На Харківському шосе перевізник несподівано вирішив розвернутися через суцільну подвійну. На такий маневр не розраховував шофер ВАЗа, що їхав позаду. Жигулі наздогнали порушника - удар припав на задні двері легковика.

Георгій, свідок:

- Вот серебристая оттуда ехала, хотела развернуться, через сплошную развернуться, ее 11-я догоняет, по дверям бьет по задним.

- А сколько там людей было в машине?

- Ну там было полно людей, а в этой - двое. Такси было полное.

Щойно авто зупинилося, п'яні пасажири таксі накинулися з кулаками на свого водія. Аби втихомирити емоційне товариство, інспекторам довелося викликати на підмогу ще один патруль. Із травмою голови внаслідок аварії до лікарні доправили одного пасажира таксі, решта учасників ДТП відбулася забиттями.