Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 лютого 2015, 21:52 ДТП
Кривава аварія на столичному мості
Кривава аварія на столичному мості

Масова аварія паралізувала рух через столичний міст Метро. Там опівдні зіткнулися одразу 4 автомобілі: інкасаторський Фольксваген, два Міцубіші та один Деу. Наслідки ДТП невтішні: одна людина загинула, 5-ох із травмами різного ступеня тяжкості доправили до лікарні.

Потужний снігопад у столиці призвів до справжнього колапсу - за день на автошляхах сталася майже сотня дорожніх пригод. Найтрагічніша - на мосту Метро. Близько 12-ї там зіштовхнулися одразу 4 машини, одна з яких - інкасаторський Фольксваген. Олег - шофер Деу. Чоловік каже: все відбулося за лічені секунди. Переконаний, призвідник ДТП - водій Міцубіші Галанта.

Олег, водій Деу:

- Я лично видел, что он хватает снег на разделительной и его начинает выносить на встречку. Я увидел это, правый ряд начал брать, но я не видел, что сзади, поэтому касательно он меня уже передом автомобиля бьет.

Після того як Галант зіштовхнувся з Ланосом, некерована японська машина лобом у лоба зіштовхнулася з інкасаторським Фольксвагеном. Шокований водій Деу розповідає - проїхав ще кілька десятків метрів. Лише тоді зупинився й наважився вийти з автомобіля. Побачене його просто вразило - вся дорога була всипана уламками з понівечених автомобілів, було чути стогін.

Олександр Храпач, кореспондент:

- Удар був такої сили, що машини розлетілися в різні боки. На жаль, для водія Міцубіші це зіткнення стало фатальним. Медики прибули вчасно, та зарадити шоферові вже не змогли. Він помер на місці аварії.

Четвертою понівеченою машиною став ось цей Міцубіші. Водій не встиг вчасно зреагувати та врізався у німецький автомобіль. Чоловік розказав, що нарахував, окрім загиблого водія Галанта, ще п'ятьох поранених: двох пасажирів із Міцубіші і трьох з інкасаторської машини. За попередньою інформацією, загиблий був правоохоронцем. На місці події працюють експерти. Саме вони і визначать причину фатального зіткнення.