Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 лютого 2015, 21:43 ДТП
На Житомирщині селяни виправдовують винного у ДТП
На Житомирщині селяни виправдовують винного у ДТП

Скандал навколо ДТП в Черняхівському районі Житомирщини. Пригода сталася приблизно опівночі в центрі населеного пункту: машина збила 60-річного чоловіка. Свідків не було, й одразу після наїзду водій утік. Уже наступного дня його знайшли правоохоронці. Аж тут у справу втрутилася громада. Справа в тім, що загиблого в селі недолюблювали. Тож нині люди захищають хлопця, який переїхав пішохода.

Тіло загиблого знайшли лише вранці. Тоді місцеві й викликали правоохоронців. Міліціонери на місці ДТП знайшли уламки автомобіля, який пізніше ідентифікували як Ауді А-6. Таких машин у районі лише дві. Тож особу водія, причетного до аварії, з'ясували швидко.

Андрій Поліщук, інспектор Черняхівського ВДАІ:

- Приїхавши до власника, і в домоволодінні в гаражі стояв цей автомобіль АУДІ, як ми заглянули до нього - на передньому правому колесі був відсутній підкрилок, який був знайдений.

Водій, що переїхав людину, не відпирався. Розповів - чоловіка, який лежав просто на дорозі, побачив останньої миті.

Водій:

- Був сильний туман. Я побачив якесь чорне пятно, переїхав. Зрозумів, що то людина. Злякався і поїхав додому. Я не знав, я не спав, я злякався. Допомогти - це мій обов'язок був, а я злякався.

Тим часом, односельці не надто переживали за загиблого у нічній ДТП. Адже весь населений пункт добре знав вдачу шістдесятирічного чоловіка, який понад піввіку просидів за ґратами за убивства.

Сусідка загиблого:

- Два рази людина в тюрмі сиділа, що можна ще говорить?

Василь Вознюк, Сліпчицький сільський голова:

- Трижди судима, і ще за такі тяжкі злочини, як би сказать - вбивства, і зі своїми односельчанами це зробилося. Поваги до його великої не було.

Таке закінчення життя не надто здивувало односельців, адже лише місяць тому чоловік ледве не згорів у власній оселі через надмірне вживання алкоголю та пристрасть до паління. Тож увесь цей час жив на згарищі.

Василь Вознюк, Сліпчицький сільський голова:

- Два роки тому повернувся з місць позбавлення волі. Жив сам. Неодноразово був помічений в зловживання спиртними напоями. Місяць тому у нього згоріло помешкання.

Під час розслідування справи з'ясувалося, що загиблий останній свій вечір вкотре провів з оковитою, а потім пішов гуляти, й за сотню метрів від дому впав посеред дороги. Там його й переїхав водій Ауді. Тож нині у правоохоронців до молодика питання, лише чому він не зупинився і не викликав медиків. У такому разі чоловік не мав би жодних проблем із законом.