Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

21 січня 2015, 21:36 ДТП
Лобове зіткнення по дорозі на похорон
Лобове зіткнення по дорозі на похорон

За один день село Жабинці на Тернопільщині прощатиметься одразу з трьома молодими людьми. 24-річний парубок і його 20-річна наречена з подругою вранці поспішали на панахиду по загиблому в АТО другові. Та на півдорозі їхню автівку протаранив мікроавтобус. Загинули двоє, одна дівчина - в реанімації.

Вони поспішали на панахиду, де відспівували їхнього друга - бійця, що загинув у Донецькому аеропорту. Колоною з села Жабинців їхало 5 машин. Просто в лоба першій виїхав Мерседес Спринтер.

Дмитро Гайдуцький, голова громадського об'єднання:

- Автомобіль, який їхав сюда на похорон, потрапив в ДТП, лоб в лоб зіткнувся з бусом. Це люди з села Володимира, з Жабинців їхали сюда.

Микола Ігнатченко, інспектор УДАІ в Тернопільській області:

- В результаті даної автопригоди водій автомобіля ВАЗ від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Крім водія, загинула й одна з пасажирок. Єдина вціліла дівчина, що їхала в легковику - наречена померлого водія. Нині вона в реанімації, медики кажуть, її життю нічого не загрожує.

Василь Козак, заступник керівника Теребовлянської центральної районної лікарні:

- До Теребовлянської центральної районної лікарні було доставлено трьох постраждалих, чоловіка і двох дівчат. Одна дівчина була в агонуючому стані, і через хвилин 15-20 вона померла, друга дівчина зараз знаходиться на лікуванні.

Під лікарнею два десятки односельців загиблих, вони стверджують: врятувати молодих людей було можливо. Але швидка з райцентру долала 10 кілометрів до місця пригоди понад годину.