Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 січня 2015, 21:20 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

У Києві нетверезий водій виїхав на зустрічну та протаранив іншу машину. А в Дніпропетровську двоє пенсіонерів потрапили під колеса, перебігаючи дорогу в недозволеному місці.

Автопригода на Повітрофлотському проспекті в Києві паралізувала рух на кілька годин. Автомобіль Форд Мондео вилетів на зустрічну просто на Сузукі. Від серйозних травм обидвох водіїв врятували подушки безпеки. Внаслідок удару японську машину відкинуло у бік, а з чотирьох смуг руху вільною лишилась лише одна. Тож у бік Жулянського шляхопроводу утворився багатокілометровий затор.

Олег, свідок:

- Произошло лобое столкновение. Машину Гранд Витара откинуло к отбойнику. Водитель из Форда Мондео просто вывалился, потому что он пьяный полностью.

***
Двоє пенсіонерів намагалися перейти дорогу в недозволеному місці та потрапили під колеса автомобіля у Дніпропетровську. 72-річну жінку із відкритим переламом плечового суглобу, численними переламами ребер, забиттями голови та внутрішніх органів у тяжкому стані доправили до лікарні. Її чоловіка зі схожими травмами також забрала швидка. У тому, що сталося, постраждалі звинувачують водія Пежо - за їхніми словами, водій рухався з перевищенням швидкості, до того ж напідпитку. Чому ж літні люди ризикнули і переходили дорогу не за правилами, вони пояснюють просто.

- Я переходила дорогу. Машина далеко была.

Сергій, водій Пежо:

- Переходили в неположенном месте, произошло столкновение, к сожалению.

- А сколько, два пешехода было?

- Два пешехода, да. Мужчина и женщина, извините.

***
У потрійній ДТП в Сумах постраждав 4-річний хлопчик. На Курському проспекті не розминулись Рено Сандеро із автобусом. Міліціонери вже з'ясували, що водій французького легковика намагався повернути, але не пропустив пасажирського автобуса. Від удару Рено відкинуло на протилежний бік дороги - просто на тролейбуса, що в той час стояв біля узбіччя. 

Олег Сологуб, співробітник УДАІ в Сумській області:

- 38-річний водій, керуючи транспортним засобом Рено, при здійсненні повороту ліворуч не надав переваги в русі автобусу, після чого сталось зіткнення.

В аварії постраждав малюк, що був в салоні французької машини. Дитину забрала швидка.