Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 січня 2015, 22:09 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Одна людина загинула, троє в лікарні - смертельна аварія в Луцьку. Масова ДТП на Дніпропетровщині - зіштовхнулися 5 легкових автомобілів. У Черкасах не поділили дороги дві маршрутки.

Смертельна аварія на Волині. Міцубіші влетіла у лоба мікроавтобусові Мерседес. Чоловіки, які їхали у вантажівці, відбулися лише синцями та подряпинами. Розповідають - легковий транспорт вочевидь занесло на слизькій дорозі.

Дмитро Тихонов, пасажир Мерседесу:

- Машина, ще як виїжджала з поворота, з нею щось було не так. Дорога була слизька, ото її на узбіччя спочатку, а потім почало юзом, і вона просто влетіла в машину.

55-річна жінка, яка була за кермом, загинула на місці трагедії. Не спрацювала й подушка безпеки.

***
У Дніпропетровську під колесами іномарки загинув пішохід - чоловік, років 55-ти, його особу нині з'ясовують.

Сергій Дяченко, інспектор ВДАІ м. Дніпропетровська:

- Со стороны Кайдакского моста двигался автомобиль Шевроле Авео. В районе оптового рынка, в районе пешеходного перехода был сбит пешеход, который переходил проезжую часть.

З якою швидкістю рухався 23-річний власник легкової машини і чи міг він уникнути наїзду, стане відомо після проведення трасологічної експертизи.

***
І ще одна смертельна ДТП сталася у Дніпропетровську - на вулиці Леніна зіткнулися одразу п'ять легковиків. Неконтрольований позашляховик спочатку вдарив Шевроле, а той, свою чергою, протаранив три інші машини, припарковані на узбіччі.

Денис, свідок:

- Мы из-за угла с женой выходили и слышим просто какие-то были удары - бах-бах-бах. Потом подходим, смотрим - человеку плохо стало, он с машины выпал.

За попередньою інформацією, у 68-річного власника Тойоти під час руху стався серцевий напад. 

Максим Талдонов, старший інспектор відділу УДАІ в Дніпропетровській області:

- Прохожие сразу же начали оказывать реанимационные действия на месте происшествия. Оперативно прибыла и скорая, однако спасти водителя не удалось. Все обстоятельства данной ДТП будут установлены в процессе следствия.

***
ДТП за участі двох маршруток та легкового автомобіля сталася в Черкасах. Водій автобусу Богдан виїхав на перехрестя, протаранив ВАЗа, потім врізався у стовпа, та ще й відлетів на іншу маршрутку.

Ірина, свідок:

- Я побачила, коли автобус розвертало, і він вже ударився в стовп, тут все розлетілось, і він вдаряється в нас.

Щонайменше троє людей опинились у лікарні - усі з автобуса-призвідника аварії.

***
Аварія за участю громадського транспорту сталася і в столиці, на масиві Бортничах - в маршрутку, яка виїжджала з другорядної дороги, врізався легковий автомобіль. Для водія Шевроле такий маневр Богдана став несподіванкою.

- Вона виїжджає передо мною! Токо бах, и все.

- Не зупиняючись?

- Не, не, не, если б зупинялася, то не було б же такого.

Унаслідок зіткнення травм дістали двоє пасажирів Шевроле. Одного забрали до лікарні. Забиття рук і у водія маршрутки, але від ушпиталення чоловік відмовився.