Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 січня 2015, 20:56 ДТП
Луцькі порушники раз у раз врізаються в огорожу дитячого садка
Луцькі порушники раз у раз врізаються в огорожу дитячого садка

Потрощений паркан дитячого садка. У Луцьку вже вдруге за тиждень водії врізаються в огорожу дошкільного закладу. Його працівники кажуть - лише дивом в обидвох аваріях ніхто не постраждав.

Цей шлях на вулиці Чехова не є небезпечним, запевняють у ДАІ. Автопригоди стаються з вини водіїв, які порушують швидкісний режим.

Інга Коваль, співробітниця УДАІ у Волинській області:

- Оглядовість там досить нормальна, чому саме там трапляється автопригода - напевно, варто подумати водіям, оскільки правилами дорожнього руху покладено на них обов'язок вибирати безпечну швидкість, яка встановлена в межах населеного пункту.

Місцеві кажуть: за останній рік на цій ділянці сталося 11 аварій.

Максим, свідок:

- Я не знаю, як діти не потрапили під цю аварію, вдень - дуже рідко буває. Остання була вчора в пів першої ночі, тут зібралось багато народу, стовпи попадали, тут висіли проводи скрізь. То він заїхав, чорна Тойота, і лежала аж біля тих коліс. Щось там приїхала міліція, його забрали.

Після удару водій Тойоти не постраждав. У міському управлінні освіти кажуть: уже втомилися від витівок нетверезих автовласників. Придорожню огорожу дитсадка доводиться постійно відновлювати.

Олексій, лучанин:

- Казали якогось знака поставити, чи ще щось. Бо оце поставили, бачите, 1-й забор, то тільки поставили - в ту ж ніч збили.

Олег Гребенюк, керівник управління освіти Луцької міської ради:

- Було встановлено і додаткову огорожу, і відновлено огорожу самого безпосередньо садочка, але, як виявилось, цього недостатньо було для того, щоб убезпечити від тих аварійних ситуацій, які створюють нам безвідповідальні люди. Вони будуть відновлюватися за рахунок винуватців цього інциденту.