Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 січня 2015, 20:36 ДТП
Перекинута фура паралізувала рух у Києві
Перекинута фура паралізувала рух у Києві

Вантажівка паралізувала рух столичною вулицею Теліги в ранкову годину пік. Машина не лише перегородила кілька смуг, з автомобіля витекла солярка.

Вантажівка лежить причепом на відбійнику, кабіна машини - на зустрічній смузі. Такі наслідки автопригоди, що сталася рано-вранці на вулиці Теліги в Києві.

Віктор, водій Мерседеса:

- Ехал в среднем ряду, потом резко понесло влево, на бордюр, на встречку, просто выбежал через лобовое стекло.

Зустрічною саме їхав автомобіль Джилі. Внаслідок зіткнення його сильно зім'яло, втім, водій не постраждав. Поруч сиділа вагітна жінка.

Наталя Сторожик, керівник відділу УДАІ Києва:

- Її одразу ж водій сусідньої автівки, який рухався на підйом, в сторону Дорогожичів, забрав до себе в автомобіль і повіз до лікраняного закладу. Наразі з'ясовуєм, в який лікарняний заклад направили жінку і в якому вона стані знаходиться.

Прибрати завантаженого ваговика з дороги виявилось не так вже й просто. Утім, навіть піднявши машину, рух вулицею перекрили всіма трьома смугами. Дорога була залита соляркою.

Володимир Єрмаков, головний інженер ДЕУ Подільського району Києва:

- Случилось ДТП, разлилась солярка, засыпают это песком, чтоб песок впитал, потом сбивают это щеткой, люди вручную уберут и все. Дорогу перекрыли, потому что аварийная ситуация, дорога перекрыта.

Також тимчасово полагодили пошкоджений відбійник, установивши пластикові бар'єри.

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Для ліквідації наслідків цієї аварії комунальникам знадобилось майже три години. Увесь цей час вони засипали солярку піском, і лише після цього рух вулицею Теліги відновили.

Водій Мерседеса твердить - причиною аварії стала слизька дорога, та комунальні служби це заперечують - кажуть, що о 4 ранку дорогу посипали сіллю.