Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 січня 2015, 22:21 ДТП
Огляд ДТП
Огляд ДТП

Смертельний виїзд Деу на зустрічну в Дніпропетровську. Там через слизьку дорогу водій не втримав керма й розбився. І так само через негоду сталося страшне зіткнення двох легкових автомобілів на Запоріжжі. А в столиці після ДТП на дорозі ледь не зчинилася бійка.

Смертельна ДТП у Дніпропетровську - там не розминулися ВАЗ і Деу. Попередньо відомо: водій Ланоса на слизькій дорозі не втримав керма й вилетів на зустрічну смугу. Удар був такої сили, що шансів вижити шоферові корейського автомобіля майже не було. 54-річний автовласник унаслідок тяжких травм помер ще до приїзду лікарів швидкої допомоги. Водій Жигулів не постраждав.

***
Лобом у лоба зіштовхнулися два легкових автомобілі на Запоріжжі. Аварія сталася поблизу райцентру Василівки. За словами інспекторІв ДАІ, 28-річна водійка Шкоди не зважила на дорогу - вона була слизькою - виїхала на зустрічну смугу, де протаранила Деу. У його салоні, крім шофера, було троє пасажирів. Усіх із травмами забрали до лікарні.

Максим Вертепний, старший інспектор УДАІ в Запорізькій області:

- В результате данного дорожно-транспортного происшествия оба водителя транспортных средств, а также три пассажира Дєу Сенс получили телесные повреждения средней тяжести. Все они были доставлены в лечебные учреждения Васильевского района.

***
Страшна аварія сталася й у Києві. Там на проспекті Правди Тойота на шаленій швидкості влетіла в Міцубіші, що повертала.

Водій Тойоти:

- Он говорит, что он хотел развернуться, сделать круг, вот так вот сделать круг. Какой круг - я не знаю. Я только посмотрел машину, и все. Оце моя лінія, на якій я начав тормозить, мене машину не сміщало.

Жоден із водіїв зізнатися в порушенні правил на камеру не зміг, проте в ДТП звинувачували одне одного. Та зіткнення було такої сили, що машини тепер доведеться ремонтувати.

Водій Міцубіші:

- Мне друг кричит, я выезжаю сюда. Он ехал просто с очень большой скоростью, я даже не заметил. Я считаю, что он ехал на красный свет, это было однозначно.

Проте, хто винен у цій аварії - з'ясовують правоохоронці. Незважаючи на наслідки зіткнення, медична допомога власникам автомобілів не знадобилася.