Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

29 грудня 2014, 21:25 ДТП
Огляд ДТП у столиці
Огляд ДТП у столиці

Політ Інфініті - молода водійка загинула. Таран на перехресті - двоє маленьких дітей у лікарні. Й потрійна ДТП із тяжкими наслідками.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Трагедією закінчилася ДТП у столиці - на Наддніпрянську шосе. Молода жінка не впоралася з керуванням, її машина вилетіла з дороги. Від її машини залишився самий брухт.

Чому сталася ця пригода - невідомо. Вночі 33-річна водій престижної іномарки їхала в бік Столичного шосе. Раптом її винесло на узбіччя, де автомобіль врізався в металевого стовпа. Некерований транспорт продовжив рух і зупинився аж під естакадою. Власниця дістала тяжких ушкоджень - відкриту черепно-мізкову травму, забиття грудей і живота, перелами гомілок, стегна. Аби забрати постраждалу до лікарні, рятувальники вирізали її з салону. Згодом стало відомо: від травм жінка померла.

***
П'ятеро людей потрапили до лікарні через зіткнення двох машин у Святошинському районі.

Ігор Алексеєнко, співробітник УДАІ м. Києва:

- Водій авто Міцубісі не виконав вимоги дорожнього знаку - надати дорогу, внаслідок чого сталося зіткнення з авто Шевроле, який рухався по головній дорозі.

Удар був такої сили, що машини вилетіли на тротуар. Та ще й зайнялися. Гасили транспорт випадкові свідки пригоди. А потім ще й рятувальники. З місця ДТП одна за одною від'їжджали швидкі. Забрали до лікарні, зокрема, двох дітей. У маленької пасажирки з Авео - перелам стегна.

***
Ланцюгова аварія сталася на Великій кільцевій. Спочатку дороги не поділили два Міцубіші. Потім один з них протаранив маршрутку.

Олег, водій маршрутки:

- Я з ремонту, їхав з заправки, на розворот, пробував, як машина ще працює, я вже був на розвороті, коли чую такий удар в задницю, і машину перекинуло.

У громадському транспорті пасажирів не було. Водій зміг самотужки вибратися з салону. Він вважає причиною цієї ДТП перевищення швидкості.

- Причина в скорості, неувага водія до водія.

Обставини зіткнення вивчають слідчі.