Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 грудня 2014, 21:45 ДТП
Огляд автоаварій
Огляд автоаварій

Пожежа на колесах. У Хмельницькому на ходу зайнялася вантажівка. Врятувати свій крам водій не зміг. А у столиці мандрівка 8-смуговою дорогою закінчилася трагедією для молодого чоловіка.

Безглуздість чи самогубство? Загибель пішохода у столиці розслідують правоохоронці. Пізно ввечері на проспект зі жвавим рухом вийшов молодик. Один з водіїв встиг зреагувати й різко вильнув убік. А ось власник КІА, що їхала позаду, не помітив порушника. Молодик пробив лобове скло і з півсотні метрів їхав на капоті автомобіля. Від тяжких травм помер миттєво. Водій запевняє: перехожий навіть не намагався перетнути 8-смугову трасу, а просто стояв посеред неї. Тоді як лише за 20 метрів - підземний перехід. Слідчі з'ясовують: було це самогубство або фатальне нехтування правилами дорожнього руху.
 
***
26-річний молодик загинув під колесами машини на Дніпропетровщині. Аварія сталася поблизу селища Братського. 27-річний власник "Тойоти" твердить: неосвітлюваною дорогою їхав із дозволеною швидкістю, а людину, що лежала на проїжджій частині, побачив останньої миті. Свідчення водія перевіряють слідчі.

Роман Таранов, інспектор відділу УДАІ в Дніпропетровській області:

- Чи був пішохід збитий іншою машиною, ще до того, як якого переїхав автомобіль "Тойота", стане відомо після оприлюднення результатів судово-медичної експертизи. За фактом смерті пішохода розпочате кримінальне провадження, розшукуються свідки ДТП та тривають досудові слідчі дії.

***
18-річний водій через неуважність спричинив ДТП у Черкасах. Юнак не впорався з кермом, Жигулі виїхали на зустрічну, зіткнулися з Мерседесом, а потім ще й врізалися в машину, яка стояла на узбіччі. Внаслідок аварії тяжких травм дістали винуватець автопригоди та його пасажирка.

Олена Плаксій, співробітниця УДАІ в Черкаській області:

- Внаслідок ДТП водій та пасижирка ВАЗу отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до третьої міської лікарні міста Черкас.

Водій Мерседеса:

- Їхав по Руставі з невеликою швидкістю, на мене юзом шла машина, Жигуль червоного кольору, і в'їхала мені в передок, я їхав по своїй полосі, скорость не перевищував.

***
ДТП з двома легковими автомобілями зафіксували камери спостереження в Маріуполі. На відео чорний Фольксваген зарано почав повертати ліворуч. Цієї миті на жовтий сигнал світлофора намагався проскочити перехрестя білий Джилі. Китайську машину відкинуло на узбіччя, а німецька "припаркувалася" в першому ряду. Утім, пригода минулася без жертв. Водії відбулися незначними травмами.

Георгій Білочитський, інспектор ВДАІ м. Маріуполя:

- Сейчас сказать, кто прав и кто виноват, мы не можем, так как проводится проверка. Работает светофор, и кто как двигался - будем выяснять.

***
Пожежа на колесах. У Хмельницькому на ходу зайнялася вантажівка Івеко. Шофер помітив у дзеркало вогонь і викликав рятувальників. Вони швидко загасили полум'я, але причіп з харчами вигорів ущент. Водій не постраждав. Обставини пригоди з'ясовують експерти.