Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 грудня 2014, 22:29 ДТП
Смертельне лобове зіткнення в Києві
Смертельне лобове зіткнення в Києві

Двоє людей загинули в моторошній аварії в Києві. Неподалік Протасового Яру на великій швидкості зіткнулися Хюндай і Субару. Уламки автомобілів ще й заблокували рух тролейбусів.

Про масштабність цієї аварії ще за кілька кілометрів свідчить довжелезна тиснява. Одна зі смуг заблокована розтрощеними машинами. Зі слів очевидців, Хюндай Соната мчав у бік вулиці Грінченка, та не вписався в поворот і на швидкості вискочив на зустрічну, де протаранив Субару. Удар був такої сили, що від машин майже нічого не залишилося. Допомагати постраждалим спочатку взялися випадкові свідки.

Іван, свідок:

- Витягли пасажира з Субару, він був живий, в состоянії, говорив, що у нього болить. Витягували і водія, там, на жаль, приїхали лікарі, був пульс, лікарі сказали, що він неживий, потом хвилин 5 пройшло - дівчина сказала, що у нього є пульс, тоді вони почали вже капельниці йому ставить, і всьо.

Пасажира Субару із закритою черепно-мізковою травмою та переламом стегна забрали до лікарні. Водія Хюндая затисло в салоні, витягти його вдалося лише рятувальникам. Вони розрізали машину. 

- Возьмите кто-нибудь эту ногу, цю ногу придержуй та витягуй.

Втім, допомогти водієві лікарі вже не змогли. Свідки твердять: саме власник Хюндая порушив правила.

- Я думаю, водій Сонати виїхав на зустрічну, він їхав з тої сторони зверху.

Cеред уламків автомобілів оперативники знайшли відеореєстратора. Тож слідчі сподіваються, що запис допоможе з'ясувати, хто винуватець ДТП. Загиблому власникові Хюндая був 31 рік, він киянин. Водію Субару було 27-м. Він та його пасажир із Запоріжжя.